Oferte
SERVICE

service

Contacteaza-ne
0232 253 701

telefon
Casa Auto a lansat noul Duster la IasiPROMOTIE NISSAN CROSSOVERSNoul Qashqai

RABLA 2017 - ultima ocazie, inscrie-te acum!

Guvernul va suplimenta fondurile acordate programului de înnoire a parcului auto. Viceprim-ministrul Grațiela Leocadia GAVRILESCU, ministrul Mediului a semnat pe 28 septembrie rectificarea bugetului Administrației Fondului pentru Mediu, suplimentând cu 25 milioane de lei programul Rabla Clasic, ceea ce înseamnă că încă aproximativ 4.000 de persoane fizice vor putea beneficia de prime de casare.

Este ultima ocazie pentru clienții persoane fizice de a-și achiziționa o mașină nouă prin Programul RABLA 2017. Sună acum la 0729.292.297 pentru a afla ce trebuie să faci pentru a profita de această suplimentare de fonduri. Înscrie-te ACUM!

DACIA îți propune pentru Programul RABLA 2017 o serie limitată, destinată exclusiv clienților persoane fizice, excelentă prin raportul dintre prețul de achiziție și pachetul de echipamente oferit. Începând cu primavara acestui an, Dacia Romania a introdus Seria Limitată Plus pentru modelele Logan, Sandero și Logan MCV, iar din luna septembrie a introdus si Duster SL Plus.

Aceasta serie este adresată exclusiv clienților persoane fizice și dispune de:

-        airbaguri frontale și laterale față;

-        ABS +ESP; 

-        închidere centralizată cu telecomandă;

-        proiectoare de ceață, aer condiționat;

-        radio CD MP3;

-        conectivitate Bluetooth și USB;

-        geamuri electrice față.

Nu rata această ultimă ocazie! Alege o masina din SERIA LIMITATĂ PLUS, cu un raport excelent între prețul de achiziție și pachetul de echipamente oferit. Preturi incepand de la 6390 Euro (suma include TVA). Solicită acum o ofertă de la Caremil, sunand la 0729.292.297!

 

*Ofertă destinată persoanelor fizice, valabilă până la 31 octombrie 2017, în limita stocului disponibil, prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu

 

Detalii referitoare la Programul RABLA 2017 sunt disponibile la Caremil – dealer autorizat Dacia, din Iași, Valea Lupului, DN 28, la telefon 0729.292.297 sau pe site-ul www.caremil.ro.

Blog & Noutati

Testeaza Noul Duster si... castiga-l

În perioada 8 – 10 decembrie, Casa Auto – agent Dacia, Valea Lupului 10, DN 28, Iasi îi așteaptă pe toți cei care doresc să descopere Noul Duster.

 

... vezi detalii

Vrei sa cumperi?

Dacia

Dacia Bine ai venit in universul Dacia!
facebook

Nissan

Dacia Bine ai venit in universul Nissan!
facebook

Vehicule de ocazie

Dacia Masini rulate pe care te poti baza!
facebook

Vrei sa repari?

formular programare Programează-te pe rampă!
Simplu si sigur. Completeaza si trimite formularul de programare la service.

Promotii Service