Campania de Aprindere

OFERTA

PROMOTIE

VALABILITATE

20 Noiembrie - 22 Decembrie 2017

MARCA

DACIA

TIP SERVICIU

Electronica

Asigură-te la Dacia Service că mașina ta este pregătită pentru sezonul rece Bucură-te de ofertele avantajoase pentru baterii! Vino la Dacia Service în perioada 20 noiembrie - 22 decembrie 2017 pentru a beneficia de oferta pentru schimbul de baterii și pentru a te bucura de alte avantaje.


Ofertă pentru vehiculele cu vârste între 0-5 ani


Dacă deții un vehicul Dacia cu vechime între 0 și 5 ani și achiziționezi o baterie de origine, primești montarea acesteia gratuit în service*.

Ofertă pentru vehiculele cu vârstă 5 ani+

Pentru orice vehicul Dacia cu vârsta mai mare de 5 ani, la achiziționarea unei baterii Motrio primești montarea acesteia gratuit**.

Contract de Asistență Rutieră gratuit

Contract gratis de asistență rutieră GOLD Europe care, în caz de pană imobilizantă, din cauza defectelor mecanice sau în urma unui accident, în România și Europa, beneficiezi, pentru un an de zile, de: depanare sau tractare (dacă intervenția durează mai mult de 30 de minute) în caz de eroare alimentare carburant sau incident generat de chei uitate în mașină; vehicul de înlocuire; transport până la domiciliu (cheltuieli de transport asigurate); tractare până la cel mai apropiat Reparator autorizat; cazare (cheltuieli suportate pentru 2 nopți), dacă se optează pentru continuarea călătoriei; transport pentru recuperarea vehiculului reparat sau acoperire costuri privind repatrierea vehiculului, în cazul în care vehiculul a fost reparat în altă țară din Europa. ***

* Ofertă valabilă pentru clienții posesori de vehicule Dacia cu vârsta între 0 și 5 ani. Detalii la Reparatorii Autorizați Dacia participanți la campania promoțională în perioada 20 noiembrie – 22 decembrie 2017 și în regulament.

** Ofertă valabilă pentru clienții posesori de vehicule Dacia cu vârsta mai mare de 5 ani. Detalii la Reparatorii Autorizați Dacia participanți la campania promoțională în perioada 20 noiembrie – 22 decembrie 2017 și în regulament.

*** La achiziționarea + montarea unei baterii de origine/Motrio la un Reparator Autorizat Dacia, clientul primește în mod gratuit pentru un an, un contract de asistență rutieră. Această ofertă este valabilă doar pentru autoturisme.

Consultă regulamentul complet al campaniei prin click AICI!

Pentru mai multe informații despre Campania Promoțională vă rugăm să contactați echipa Casa Auto Valea Lupului, din Iași, Valea Lupului 10, DN 28, telefon 0729 292 350.

Va recomandam si...

Vino la Dacia Service în perioada 23 octombrie - 22 decembrie 2017 pentru a beneficia de ofertele de iarnă atractive.

În perioada 4 septembrie – 30 decembrie 2017, dacă ai un vehicul mai vechi de 5 ani, te primim în service cu reduceri de 20%* la manoperă şi piese de origine din segmentele întreţinere, uzură şi mecanică.

Service Dacia
0729 292 350

Service Renault
0729 292 292

Service Nissan
0729 292 292

Service Orice Marca
0729 292 350

Programare Service

CAPTCHA image