Campania de climatizare Renault Service

OFERTA

Lei
TVA inclus
PROMOTIE

VALABILITATE

14 Mai - 30 Iunie 2017

MARCA

RENAULT

TIP SERVICIU

Mecanica

Oprește grijile! Simte aerul libertății de mișcare cu Renault Service!
 

Vino în perioada 14 mai – 30 iunie 2018 la Renault Service și bucură-te de următoarele oferte:

MASINI CU VARSTA 0-4 ANI
 
Dacă ai un vehicul Renault cu vârsta cuprinsă între 0 și 4 ani, poți beneficia de pachetele de mai jos:
 • Igienizare sistem de climatizare
  Preț nou: 89 RON (TVA inclus)*
  Preț vechi: 133 RON (TVA inclus)
Pachetul cuprinde: spray Motrio de curățare sistem climatizare, manoperă igienizare sistem climatizare
 
 • Igienizare sistem de climatizare și înlocuire filtru habitaclu
  Preț nou: 249 RON (TVA inclus)**
  Preț vechi: 318 RON (TVA inclus)
 
Pachetul cuprinde: spray Motrio de curățare sistem climatizare ș manoperă igienizare sistem climatizare ș manoperă înlocuire filtru + filtru habitaclu de origine 
 
MASINI CU VARSTA 4+
 
Dacă ai un vehicul Renault cu vârsta de peste 4 ani, poți beneficia de pachetele de mai jos:
 • Igienizare sistem de climatizare
  Preț nou: 79 RON (TVA inclus)*
  Preț vechi: 133 RON (TVA inclus)
 
Pachetul cuprinde: spray Motrio de curățare sistem climatizare , manoperă igienizare sistem climatizare
 • Igienizare sistem de climatizare și înlocuire filtru habitaclu
  Preț nou: 139 RON (cu TVA)**
  Preț vechi: 211 RON (cu TVA)
 
Pachetul cuprinde: spray Motrio curățare sistem climatizare, manoperă igienizare sistem, filtru habitaclu Motrio, manoperă înlocuire filtru de habitaclu
 
Ofertă MY Renault
 • Odorizant Motrio gratis***
Pentru clienții care sunt înscriși/se înscriu pe aplicația MY Renault pe perioada Campaniei, pentru orice intervenție plătitoare de mecanică în service în perioada 14 mai – 30 iunie 2018.
 
TERMENI ȘI CONDIȚII
 
0 - 4 ani
 
* Prețul afișat reprezintă prețul maxim promoțional pentru pachetul de igienizare sistem climatizare pentru vehicule Renault cu vârsta cuprinsă între 0 și 4 ani, valabil în perioada 14 mai – 30 iunie 2018. Pachetul include Spray MOTRIO de curățare sistem climatizare și manopera curățare sistem climatizare. Ofertă supusă unor termene și condiții. 

** Prețul afișat reprezintă prețul maxim promoțional pentru pachetul de igienizare sistem climatizare şi înlocuire filtru habitaclu pentru vehicule Renault cu vârsta cuprinsă între 0 și 4 ani, valabil în perioada 14 mai – 30 iunie 2018. Pachetul include Spray MOTRIO de curățare sistem climatizare, filtru habitaclu de origine, manoperă curăţare sistem climatizare și manoperă înlocuire filtru habitaclu. Ofertă supusă unor termene și condiții. 

*** Odorizantul Motrio se acordă gratuit pentru clienții înscriși / care se înscriu pe aplicația My Renault în perioada campaniei, pentru orice intrare plătitoare de mecanică efectuată până la data de 30 iunie 2018 la oricare Reparator Autorizat Renault participant la campania promoțională.

4+ ani
 
* Prețul afișat reprezintă prețul maxim promoțional pentru pachetul de igienizare sistem climatizare pentru vehicule Renault cu vârsta mai mare de 4 ani, valabil în perioada 14 mai – 30 iunie 2018. Pachetul include Spray MOTRIO de curățare sistem climatizare și manoperă curățare sistem climatizare. Ofertă supusă unor termene și condiții. 

** Prețul afișat reprezintă prețul maxim promoțional pentru pachetul de igienizare sistem climatizare şi înlocuire filtru habitaclu pentru vehicule Renault cu vârsta mai mare de 4 ani, valabil în perioada 14 mai – 30 iunie 2018. Pachetul include Spray MOTRIO de curățare sistem climatizare, filtru habitaclu MOTRIO, manoperă curăţare sistem climatizare și manoperă înlocuire filtru habitaclu. Ofertă supusă unor termene și condiții. 

*** Odorizantul Motrio se acordă gratuit pentru clienții înscriși / care se înscriu pe aplicația My Renault în perioada campaniei, pentru orice intrare plătitoare de mecanică efectuată până la data de 30 iunie 2018 la oricare Reparator Autorizat Renault participant la campania promoțională. 
 
Detalii la Casa Auto - Reparator Autorizat Renault şi în regulament.

Va recomandam si...

Până pe 30 iunie 2018, bucură-te de ofertele Renault pentru vehiculul tău cu vârsta mai mare de 4 ani. Cu Renault Service 4+, prelungești copilăria mașinii tale

Bucură-te de aerul proaspăt oferit de Dacia Service!

În luna MAI, ne pregătim de călătorii sigure și confortabile. 20% reducere la: bielete de direcție, capete de bară, amortizoare + manopera de înlocuire. a acestora.

Profită de ofertele personalizate pentru vehiculul tău în rețeaua autorizată. Avantaj în service pentru mașinile cu vârstă mai mare de 4 ani

Service Dacia
0729 292 350

Service Renault
0729 292 292

Service Nissan
0729 292 292

Service Orice Marca
0729 292 350

Programare Service

CAPTCHA image