Campania de franare Renault Service

OFERTA

PROMOTIE

VALABILITATE

02 Iulie - 31 August 2018

MARCA

RENAULT

TIP SERVICIU

Mecanica

Vacanța perfectă începe cu un drum liniștit!

Vino la Renault Service în perioada 02 iulie – 31 august 2018, şi bucură-te de oferta noastră pentru un drum sigur în concediu.
 
 • Schimbă plăcuțele de frână sau / și discurile de frână și primești GRATUIT soluția Motrio de curățare sistem de frânare. Pentru orice schimb de plăcuțe de frână sau / și discuri de frână de origine sau Motrio, la oricare din Reparatorii Autorizați Renault participanți, ȋn perioada Campaniei, primești gratuit soluția Motrio de curățare pentru sistemul de frânare.*
 • În plus, vehiculele Renault cu vârsta mai mare de 4 ani, primesc: GRATUIT Lichid Motrio de spălare parbriz de vara 5L. Pentru orice schimb de plăcuțe de frână sau/și discuri de frână de origine sau Motrio la oricare din Reparatorii Autorizați Renault participanți, ȋn perioada Campaniei**.
 • Control gratuit al sistemului de frânare. Pentru clienți persoane juridice, posesori de vehicule Renault, indiferent de vârsta mașinii, la orice schimb de plăcuțe de frână sau/si discuri de frână de origine sau Motrio la oricare din Reparatorii Autorizați Renault participanți, ȋn perioada Campaniei.
 • Ofertă MY Renault: Voucher în valoare de 20 de lei, TVA inclus, reducere din preţul de vȃnzare pentru orice achiziție de plăcuțe de frână sau/și discuri de frână de origine sau Motrio, de la oricare din Reparatorii Autorizați Renault participanți la care este deschis un ordin de reparaţie ȋn perioada 2 iulie - 31 august 2018, pentru clienții care sunt înscriși/se înscriu ȋn platforma MY Renault.
 
Voucherul va putea fi utilizat în următoarele condiții:
 
 • Pentru achiziția de plăcuțe de frână sau/si discuri de frână de origine sau Motrio de la Reparatorii Autorizați Renault participanți;
 • Voucherul va fi valabil doar pe perioada Campaniei;
 • Voucherul este nominal, unic și netransmisibil;
 • Voucherul poate fi valorificat o singură dată, integral și nu se cumulează cu alte oferte aflate în derulare la Reparatorii Autorizați Renault participanţi la momentul utilizării sale. Voucherul este cumulabil doar cu ofertele din cadrul prezentei Campanii;
 • Nu se acordă valoarea în numerar a Voucherul și nici rest la acesta;
 • Voucherul va fi valabil doar dacă toate câmpurile acestuia vor fi corect completate. 
 • Voucherul este valabil pȃnă la data înscrisă şi poate fi folosit numai la Reparatori Autorizaţi Renault participanţi la Campanie.

Oferta este valabilă în perioada 2 iulie – 31 august 2018, in limita stocului disponibil. Detalii la Casa Auto - Reparator Autorizat Renault, Valea Lupului 10, DN 28, Iasi, www.casaauto-valealupului.ro, tel.: 0232 933 si in Regulamentul Campaniei. Nu se cumulează cu alte oferte în curs.

 
TERMENI ȘI CONDIȚII
 
*Se acordă gratuit soluția Motrio de curățare sistem de frânare pentru orice schimb de plăcuțe de frână sau/și discuri de frână de origine sau Motrio la oricare din Reparatorii Autorizați Renault participanți în perioada Campaniei. Oferta este valabilă în perioada 2 iulie – 31 august 2018 pentru toți posesorii de vehicule Renault indiferent de vârsta mașinii.

**Lichidul de parbriz Motrio de vara se acordă gratuit pentru orice schimb de plăcuțe de frână sau/și discuri de frână de origine sau Motrio la oricare din Reparatorii Autorizați Renault participanți în perioada Campaniei. Oferta este valabilă în perioada 2 iulie – 31 august 2018 pentru posesorii de vehicule Renault cu vârsta mai mare de 4 ani.

***Prețul voucherului de 20 lei este cu TVA inclus și reprezintă reducere din preţul de vânzare pentru orice achiziție de plăcuțe de frână sau/și discuri de frână de origine sau Motrio, de la oricare din Reparatorii Autorizați Renault participanți, în perioada Campaniei, pentru clienții care sunt înscriși/se înscriu pe aplicația MY Renault pe perioada Campaniei. Voucherul se acordă în momentul deschiderii unui ordin de reparație la Reparatorii Autorizați Renault participanți, pe perioada Campaniei si se descarcă din contul MY Renault şi trebuie prezentat Reparatorului Autorizat Renault participant la momentul achiziţiei plăcuțelor de frână sau/si discurilor de frână de origine sau Motrio.

Va recomandam si...

Până pe 30 iunie 2018, bucură-te de ofertele Renault pentru vehiculul tău cu vârsta mai mare de 4 ani. Cu Renault Service 4+, prelungești copilăria mașinii tale

Profită de ofertele personalizate pentru vehiculul tău în rețeaua autorizată. Avantaj în service pentru mașinile cu vârstă mai mare de 4 ani

Vino la Casa Auto - Reparator Autorizat Dacia în perioada 2 iulie - 31 august 2018 și beneficiază de oferta noastră pentru un drum sigur în concediu.

Service Dacia
0729 292 350

Service Renault
0729 292 292

Service Nissan
0729 292 292

Service Orice Marca
0729 292 350

Programare Service

CAPTCHA image