NISSAN SERVICE - Verificare de toamna

OFERTA

PROMOTIE

VALABILITATE

02 Octombrie - 29 Decembrie 2017

MARCA

NISSAN

TIP SERVICIU

Mecanica

E timpul pentru verificarea de toamnă. Ai încredere ca Nissan îți va păstra vehiculul într-o stare excelentă, pentru a beneficia de mulți ani de condus liniștit, sigur și fără probleme.

DE CE SA ALEGI UN REPARATOR AUTORIZAT NISSAN?

Piesele originale Nissan sunt proiectate special pentru vehiculul tău Nissan, pentru potrivire perfectă, fiabilitate, durabilitate și siguranță, precum și pentru performanțe ridicate în orice condiții.

Toți tehnicienii Nissan de la Casa Auto Valea Lupului (fostul Caremil) sunt instruiți pentru a-ți oferi cele mai bune servicii de întreținere pentru vehiculul tău.

La Casa Auto Valea Lupului(fostul Caremil) dispunem de cea mai noua tehnologie și putem răspunde nevoilor tale sau ale mașinii tale indiferent de situație.

VINO CU MODELUL TAU NISSAN ÎN ATELIERELE CASA AUTO VALEA LUPULUI(fostul Caremil) ȘI BENEFICIEZI DE:

-verificare gratuită in 10 puncte pentru orice model Nissan

-până la 20% reducere pentru piesele de origine și manopera aferentă, în funcție de vechimea vehiculului.

Ofertă valabilă până la data de 29 decembrie 2017, pentru toate modelele Nissan. Beneficiază de Promoție doar clienții care au ordine de reparație atelier mecanică deschise în această perioadă. Vezi oferta completă și Regulamentul.

Va recomandam si...

Noul an a venit, sărbătorile au trecut, ne-am întors la muncă iar copiii reîncep școala. Este bine ca motorul să fie în cea mai bună formă, pentru a ajunge la timp unde este nevoie. Tratează-te în ianuarie pentru a scăpa de guturaiul din februarie.

Vino la Dacia Service în perioada 23 octombrie - 22 decembrie 2017 pentru a beneficia de ofertele de iarnă atractive.

În perioada 4 septembrie – 30 decembrie 2017, dacă ai un vehicul mai vechi de 5 ani, te primim în service cu reduceri de 20%* la manoperă şi piese de origine din segmentele întreţinere, uzură şi mecanică.

Service Dacia
0729 292 350

Service Renault
0729 292 292

Service Nissan
0729 292 292

Service Orice Marca
0729 292 350

Programare Service

CAPTCHA image