Renault Service 4+

OFERTA

Lei
TVA inclus
-20%

VALABILITATE

01 Martie - 28 Decembrie 2018

MARCA

RENAULT

TIP SERVICIU

Mecanica

În perioada 26 februarie – 28 decembrie 2018, dacă ai un vehicul cu vârsta mai mare de 4 ani, te primim în service cu reduceri de minim 20%* la manoperă şi piese de origine din segmentele întreţinere, uzură şi mecanică.
 
Alege gama economică, special dedicată maşinilor cu vârsta mai mare de 4 ani prin Renault Service 4+ cu preţuri mai mici faţă de piesele de origine, garantând totodată calitate şi siguranţă. 
 
Gama alternativă pentru piesele de origine Renault
 
Ce este gama economica?
 
  • Gama recomandata clientilor cu vehicule Renault de varsta inaintata;
  • Piesa care raspnde nevoilor clientilor cu vehicule mai vechi;
  • Gaa standardizata, adaptata unui numar mai mare de modele.
 
De ce sa alegem gama economica?
 
Piesele din gama economica au o durata de viata si un pret adaptate clientilor cu vehicule cu varsta inaintata, fara a face concesii in ceea ce priveste siguranta si functionalitatea. Beneficiaza de garantia constructorului Renault

Ce sunt piesele reconditionate?
 
  • Aceste piese sunt prelevate de la vehicule uzate de acelasi model si motorizare cu vehiculul tau, care sunt apoi aduse in stare perfecta de functionare;
  • Piesele reconditionate sunt piese de origine si beneficiaza de garantia constructorului Renault identica cu cea a piesei de origine noi.
 
Care este principiul de baza al pieselor reconditionate?
"1 pentru 1 sau 1 Piesa Reconditionata pentru o Piesa Uzata:
 
Pentru reconditionari, clientul trebuie sa predea Piesa Uzata. In acest fel, se asigura continuitatea ciclului de productie de Piese Reconditionate, caci materia prima pentru realizarea de Piese Reconditionate este chiar Piesa Uzata. Nu se poate achizitiona o Piesa Reconditionata fara retur de Piese Uzate deorece nu se pot produce Piese Reconditionate - astfel se reduc deseurile.
 
 
* Reducerea de minim 20% se aplică pe factură, pentru manoperă şi la Produsele de origine din segmentele întreţinere, uzură, mecanică, la valoarea cu TVA inclus. Ofertă valabilă în perioada 26 februarie 2018 - 28 decembrie 2018.
 
Detalii la Casa Auto Valea Lupului - Reparator Autorizat Renault şi în Regulament.

Va recomandam si...

Iarna asta, scapă de griji cu ofertele de iarnă de la Renault Service!

Vino la Casa Auto - Reparator Autorizat Renault între 4-6 octombrie și primești CADOU un contract de Asistență Rutieră pentru 1 an.

Verificare gratuită pentru orice model Nissan și până la 20% reducere pentru piesele de origine şi manoperă.

În luna NOIEMBRIE, ne pregătim pentru vremea rece care se apropie. 20% reducere la pachetul: baterie, bujii + manopera de înlocuire. a acestora.

Pregătește-ți din timp mașina pentru anotimpul rece! Cand ai pneuri de iarna te poti bucura cu adevarat de peisaj.

Service Dacia
0729 292 350

Service Renault
0729 292 292

Service Nissan
0729 292 292

Service Orice Marca
0729 292 350

Programare Service

CAPTCHA image