Oferte
SERVICE

service

Contacteaza-ne
0232 253 701

telefon
rabla 2020Schimb ulei DaciaSchimb ulei Renaultcampanie accesorii

800 EURO EXTRA-DISCOUNT la orice crossover Nissan

 
Începe cu un test drive și continuă cu cele mai bune oferte ale primăverii*.
  • 800 EURO EXTRA-discount la orice crossover Nissan
  • Credit cu dobândă 0%

MODELUL TĂU JUKE. STILUL TĂU.
 
Indrazneste sa fii diferit. Acest crossover sportiv afiseaza o silueta eleganta si ofera acceleratii spectaculoase si performante dinamice ridicate. 
Aplicația Nissan Design Studio îți permite să îți modifici opțiunile de personalizare pentru Juke, alegând unul sau mai multe dintre numeroasele  pachete disponibile. Reflectă-ți stilul în configurația preferată pentru Juke: alege culoarea cusăturilor, tapițeriei, ornamentelor de plastic și inserțiilor decorative ale jantelor de aliaj de 18"". Indiferent în ce stare de spirit te afli, Juke are un mod adecvat pentru tine. Este vorba de Nissan Dynamic Control System. Ai la dispoziție un set de comenzi intuitive cu ajutorul cărora poți modifica răspunsul direcției și al accelerației, în funcție de starea ta spirit. Un alt set de comenzi îți permite să reglezi confortul interior. Comută din D-Mode în Modul Climatizare și afișajul se schimbă prezentând toate selecțiile de care ai nevoie pentru a încălzi sau a răci atmosfera, așa cum îți place.
INSCRIE-TE LA TEST DRIVE!
 
CONCEPUT PENTRU CELE MAI GROZAVE AVENTURI DE FAMILIE
 
Bucură-te de viaţa de familie într-un SUV cu mai multă personalitate, mai mare şi mai capabil, echipat cu tot ce ai nevoie pentru a te simţi minunat: aspect robust, performanțe deosebite, tehnologii de ultimă generație şi tot confortul și flexibilitatea de care ai nevoie pentru a te bucura de călătoriile pline de acțiune împreună cu familia ta. Sistemul Intelligent Driving te aduce mai aproape de X-Trail-ul tău şi te ajută să deţii controlul pentru călătorii mai captivante şi mai sigure.
INSCRIE-TE LA TEST DRIVE!
 
UN CROSOVER SUPER INTELIGENT
 
O masina agila si receptiva, este o placere sa conduci Noul Qashqai: silentios, elegant si sigur.  Inteligenţa atrage, iar reproiectarea inteligentă şi sofisticată a modelului care a inventat segmentul crossover poate dovedi acest lucru. Noul Nissan Qashqai combină un design exterior elegant cu o siluetă aerodinamică și eficientă, care îţi permite să te bucuri din plin de călătorii. Sistemul Intelligent Driving transformă modul în care interacţionezi cu Noul Qashqai şi te aduce mai aproape de maşina ta pentru ca tu să te simţi stăpân pe situaţie. Echipat cu o gama de tehnologii moderne, de la grila frontală robustă și designul capotei până la noile scaune premium, cel mai popular crossover din întreaga lume îți oferă o experiență de condus la superlativ.
INSCRIE-TE LA TEST DRIVE!
 
 
Pentru detalii nu ezitați să contactați echipa Nissan de la Casa Auto Valea Lupului - dealer autorizat Nissan. Telefon:  0733 667 226.
 
 
Promotia se adreseaza persoanelor fizice majore care efectueaza un test drive in showroom-urile Nissan si care comanda ferm si achita integral (plata avans si factura finala) pana la 30 martie 2018 inclusiv, un vehicul nou marca Nissan, din gama crossover: Juke, Qashqai, X-Trail. In aceasta promotie nu sunt elegibile masinile pentru care clientul a achitat un avans inainte de 5 martie 2018. Persoanele fizice majore care efectueaza un test-drive trebuie sa detina un permis de conducere valid. Voucherul de reducere poate fi utilizat pana la data de 30 martie 2018 si este cumulabil cu alte promotii Nissan desfasurate in aceeasi perioada, exceptand promotiile de staocaj. Mai multe detalii in Regulament dispoibil pe www.nissan.ro 
 
*Ofertă valabilă până pe 30 martie pentru toate modelele crossover Nissan

Vrei sa cumperi?

Dacia

Dacia Bine ai venit in universul Dacia!
facebook

Nissan

Dacia Bine ai venit in universul Nissan!
facebook

Renault

Renault Renault este acasa la Casa Auto
facebook

Vrei sa repari?

formular programare Programează-te pe rampă!
Simplu si sigur. Completeaza si trimite formularul de programare la service.

Promotii Service