Oferte
SERVICE

service

Contacteaza-ne
0232 253 701

telefon
rabla 2020Schimb ulei DaciaSchimb ulei Renaultcampanie accesorii

Aventura DUSTER continua la AGRALIM 2017

AGRALIM 2017  și-a deschis porțile și își așteaptă vizitatorii de pe 21 până pe 24 septembrie, în Parcul TransAgropolis din comuna Lețcani, lângă Iași, situat la drumul european E583. Caremil - dealer autorizat Dacia va fi prezent în zona de expoziție cu DUSTER SL PLUS și vine cu o ofertă specială de toamnă - avantaj client de 2000 EURO, la o echipare standard de top.

SL Duster PLUS aduce modificari substanțiale nivelului de echipare Laureate al  SUV-ului, îmbunatațind semnificativ experiența condusului,  confortul și siguranța oferite de acesta prin adaugarea de  echipamente precum: sistemul Media Nav, scaunele  încălzite, volanul îmbrăcat în piele, camera video pentru  marșarier și sistemul  Cruise Control cu limitator de  viteză.

DUSTER SL Plus aduce un avantaj client de 2000 EURO, exclusiv în luna septembrie. Vino la standul nostru din cadrul Agralim 2017 sau solicită acum o ofertă de la Caremil, sunând la 0729.292.297! Promoția este valabilă pentru vehiculele comandate și livrate (factura finală) în perioada 01 – 30 Septembrie 2017. Acțiunea este cumulabilă cu ofertele de finanțare și cu acțiunea „Promo Dacia Extenso 12 luni sau 100.000 km” și cu acțiunea „Promo Dacia Casco”.

DESPRE AGRALIM 2017

Fermierii, asociațiile agricole, companiile, specialiștii din domeniu și publicul larg sunt invitați la o ediție specială a celui mai apreciat târg agricol din Regiunea de Nord-Est. AGRALIM se desfășoară, pentru prima oară, în parteneriat cu Clusterul regional „Agro Ferma”, pe o suprafață de 10 ha.

Ediția de anul acesta a Târgului AGRALIM va acorda o atenție deosebita segmentului horticol. Va fi amenajată o zona dedicata furnizorilor de material horticol, echipamente și accesorii pentru horticultură, pepinierelor și stațiunilor de cercetare. Agricultorii care practică pomicultura, viticultura, floricultura și legumicultura sunt invitați sa își prezinte produsele în cadrul expoziției și să participe la conferințele de horticultură. Programul târgului include ateliere special concepute pentru identificarea soluțiilor care îi vor ajuta să îți crească productivitatea, accesul pe piață și eficiența tehnicilor de vânzare.

 

Caremil este prezent la AGRALIM alături de reprezentanțele partenere, Casa Auto și Casa Auto Lețcani. Acestea participă cu autoturisme si comerciale de la mărcile Mercedes, Land Rover și Opel. Ploaia a trecut, așa că vă așteptăm să descoperiți ofertele și surprizele pregătite pentru voi.

Vrei sa cumperi?

Dacia

Dacia Bine ai venit in universul Dacia!
facebook

Nissan

Dacia Bine ai venit in universul Nissan!
facebook

Renault

Renault Renault este acasa la Casa Auto
facebook

Vrei sa repari?

formular programare Programează-te pe rampă!
Simplu si sigur. Completeaza si trimite formularul de programare la service.

Promotii Service