Oferte
SERVICE

service

Contacteaza-ne
0232 253 701

telefon
rabla 2020Schimb ulei DaciaSchimb ulei Renaultcampanie accesorii

Campania Verificare de primăvară - NISSAN SERVICE

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOȚIONALE

"Verificare de primăvară"

desfășurată în perioada 15 martie 2017 - 15 mai 2017

 

Art. 1 Organizatori

Organizatorii promoției "Verificare de primăvară" (denumită în cele ce urmează "Promoția") sunt"

- Renault Commercial Roumanie SRL, cu sediul social în București, sector 6, Bd. Preciziei nr. 24, West Gate Business Center, corp H1, et. 5, cam. E05.25, CUI/CIF 13943110, J40/5566/2001, reprezentată prin Dora Pasăre, Brand Director Nissan și prin Ștefan Cojocaru, Director Calitate și Servicii;

- Reparatorii Autorizați Nissan participanți la Promoție, mentionați în Anexa nr. 1, parte integrantă a prezentului Regulament.

 

Art. 2 Beneficiari

Promoția se adresează clienților Nissan persoane fizice majore de cetățenie română și persoane juridice române având calitatea de proprietari sau utilizatori în cadrul contractelor de leasing ale unuia sau mai multor vehicule marca Nissan. Identificarea mărcii se va face de către Reparatorul Autorizat participant pe baza documentelor vehicului (talon de înmatriculare, carte de identitate, factura de achiziție, carnet de garanție și întreținere etc).

Persoanele juridice pot participa la Campanie prin reprezentanții legali sau convenționali, care își vor dovedi calitatea în acest sens.

Reprezentant legal: cel care, conform legii, poate reprezenta o persoană juridică (exemplu: Administratorul Unic, Președintele Consiliului de Administrație, Asociatul Unic, fondatorii persoanei juridice etc).

Reprezentant convențional: cel care poate reprezenta o persoană juridică în baza unei procuri / delegații / împuterniciri date de reprezentantul legal.

Beneficiază de Campanie și deținătorii de flote care au în derulare un contract de prestări servicii tip "Charte Service" sau un contract local. În acest caz, deținătorii de flote vor putea opta pentru oferta cea mai favorabilă, fără a le putea cumula, (fie prevederile Charte Service / contract local, fie oferta din Promoția "Verificare de primăvară" care-i va fi prezentată de către Reparatorii Autorizați Nissan participanți).

 

Art. 3 Procedura de participare și derulare a Promoției

Promoția se derulează în cadrul rețelei autorizate Nissan participante (Reparatorii Autorizați Nissan menționati în Anexa 1 a prezentului Regulament Oficial), în perioada 15 martie 2017 - 15 mai 2017, în timpul orarului de lucru al Reparatorilor Autorizați Nissan participanți. Beneficiază de Promoție doar clienții care au ordine de reparație atelier mecanică deschise în aceasta perioada.

 

În cadrul promoției, clienții eligibili vor beneficia de următoarele oferte:

1. Verificare tehnică gratuită constând în:

Verificare lichide

1. control nivel ulei motor;

2. control nivel lichid răcire;

3. control nivel lichid spălător parbriz;

4. control nivel lichid de frână;

5. control nivel lichid servodirecție;

Verificare sistem frânare și suspensie

6. control uzură discuri și plăcuțe de frână;

7. verificare etanșeitate amortizoare;

Verificare baterie

8. control baterie 12V cu testerul de diagnosticare;

Verificare sistem iluminare și semnalizare

9. control semnalizare și iluminare exterioară/interioară;

10. control funcționare martori luminoși tablou de bord.

Gratuitatea din oferta de verificare tehnică se referă numai la costul manoperei aferente vehiculului în punctele menționate. Gratuitatea nu include costul oricăror piese de schimb, accesorii sau fluide aferente acestor operațiuni. Dacă, în urma controlului, se constată necesitatea schimbarii unor piese, fluide sau accesorii, contravaloarea acestora precum și manopera aferentă se vor achita de către beneficiar separat, conform tarifului practicat de Reparatorul Autorizat Nissan participant la Promoție, în vigoare la data efectuării lucrărilor, cu acordul prealabil al beneficiarului.

2. Reducerea aplicată pe facturile emise pentru intervenții în atelierul de mecanică (operațiuni de remediere defecțiuni mecanice, întreținere, uzură sau operațiuni de accesorizare) în funcție de vârsta mașinii după cum urmează:

- Pentru vehicule cu vârsta mai mare de 3 ani și până la 5 ani(inclusiv): reducere de 10% din prețul de vânzare al pieselor de schimb de origine Nissan și al manoperei aferente practicate de Reparatorul Autorizat Nissan participant;

- Pentru vehicule cu vârsta mai mare de 5 ani: reducere de 20% din prețul de vânzare al pieselor de schimb de origine Nissan și al manoperei aferente practicate de Reparatorul Autorizat Nissan participant.

Pentru vehicule cu vârsta cuprinsă intre 0-3 ani (inclusiv) se acorda doar verificare tehnică gratuită, fără reducere de preț la piese și/sau manoperă.

 

Nu se acordă reduceri la piesele de caroserie. Sunt considerate piese de caroserie acele piese care se înlocuiesc ca urmare a producerii unui eveniment rutier sau a unui alt eveniment neprevăzut cu impact asupra vehiculului (vandalism, dezastre etc). Nu se acordă reducere pentru intervențiile efectuate în atelierele de spălătorie, ITP sau în alte ateliere decat atelierul de mecanică. Nu se acordă reduceri la manoperă și la mici furnituri (exemplu lavete de curățare, spray degripant etc).

Vârsta vehiculului se calculează ca diferență între data deschiderii ordinului de reparație mecanică și cea mai veche dată din următoarele două:

- data primei înmatriculari înscrise pe certificatul de înmatriculare al vehiculului;

- data de debut garanție vehicul (înscrisă pe certificatul de întreținere și garanție al vehiculului sau identificată din sistemele informatice Nissan).

3. Beneficiarii care dețin modele Qashqai cod J11E, vehicule versiune de echipare Acenta și Tekna, indiferent de data de fabricație și/sau Juke cod model F15E MC 2014 (vehicule fabricate începând cu data de 01 iunie 2014, orice versiune de echipare, mai puțin Nismo) beneficiază de preț maximal promoțional pentru următoarele pachete de accesorii:

MODEL

Denumire pachet

Compus din:

Pret maxim in retea(lei cu TVA) piese (nu contine manopera)

Pret maxim promotional pachet (lei cu TVA) piese (nu contine manopera)

QASHQAI J11E

PACHET DE ACCESORII PENTRU PROTECTIE

Protectie portbagaj de tip soft (numai pt. vehicule versiune Acenta/Tekna)

Aparatori de noroi fata si spate

979 lei

495 lei

JUKE F15E

PACHET DE ACCESORII PENTRU CONFORT

Cotiera material textil model “Premium Fabric”

Aparatori de noroi fata

Aparatori de noroi spate (numai pt. vehicule Juke MC2014; nu pt. Nismo

925 lei

495 lei

La prețul maxim promoțional pentru pachetele de accesorii prevăzute mai sus nu se mai aplică reducerile în funcție de vârsta mașinii prevăzute la pct. 2.

Ofertele Promoției se derulează în limita stocului de produse disponibil la fiecare dintre Reparatorii Autorizați participanți la Promoție.

Ofertele Promoției nu se cumulează cu alte oferte pentru produse sau servicii Nissan valabile în rețeaua de Reparatori Autorizați Nissan în aceeași perioadă.

 

Art. 4 Clauze speciale

Prin participarea la Promoție, beneficiarii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament oficial.

Organizatorii își rezervă dreptul de a înceta, de a prelungi sau de a reduce perioada acestei acțiuni, anunțând în mod public orice modificare.

Organizatorii nu vor putea fi tinuți responsabili daca intervin schimbări de date sau dacă această Promoție va fi modificată sau anulată din motive care nu le sunt imputabile.

Acest Regulament Oficial, precum și orice informație legată de Promoția "Reducere de preț la piese de origine Nissan în funcție de vârsta mașinii" desfășurată la Reparatorii Autorizați Nissan participanți, pot fi obținute în mod gratuit de către solicitant, pe site-ul www.nissan.ro sau la Vocea Clientului Nissan, telefon +40 21 203.88.77 (de luni până vineri, între orele 08:00-20:00, cu excepția sărbătorilor legale) sau e-mail: voceaclientului.nissan@nissan.ro

 

Responsabil Renault Commercial Roumanie S.R.L.

 

Dora PASĂRE                                                                                                       Ștefan COJOCARU

Brand Director Nissan                                                                                            Director Calitate și Servicii

 

 

Caremil Impex este Reparator Autorizat Nissan în Iași, participant la Promotia "Verificare de primăvară" desfașurată în perioada 15 martie 2017 - 15 mai 2017. Pentru mai multe informatii despre Campania Promotionala va rugam contactati echipa Caremil Impex, din Iasi, Valea Lupului, DN 28, telefon 0729 292 292.

Vrei sa cumperi?

Dacia

Dacia Bine ai venit in universul Dacia!
facebook

Nissan

Dacia Bine ai venit in universul Nissan!
facebook

Renault

Renault Renault este acasa la Casa Auto
facebook

Vrei sa repari?

formular programare Programează-te pe rampă!
Simplu si sigur. Completeaza si trimite formularul de programare la service.

Promotii Service