Oferte
SERVICE

service

Contacteaza-ne
0232 253 701

telefon
rabla 2020Schimb ulei DaciaSchimb ulei Renaultcampanie accesorii

Caravana Nissan Live Experience la Iasi

Caravana Nissan Live Experience vine în Iași. Testează noile modele și poți câștiga o EXTRA REDUCERE de 500 Euro pentru noul tău Nissan!

Te așteptăm de vineri până duminică, între 6 si 8  octombrie 2017, orele 10.00 - 18.30, la Palas Mall - piațeta patinoar să testezi toată gama Nissan disponibilă, cu noutăți și vedete, de la mic la mare!

Pentru înscriere la test drive CLICK AICI

Vei putea conduce noul Nissan Qashqai - inventatorul segmentului și cel mai vândut crossover în Europa, noul Nissan Micra, noul X-Trail, versatilul Navarra sau simpaticul Juke. Printre mașinile expuse se numără: Noul Qashqai, Noul X-Trail, Micra, Pulsar, Juke, puternicul 370Z Nismo și Navara.

Ți-am pregătit oferte excepționale și o EXTRA REDUCERE de 500 euro pentru viitoarea ta masina Nissan, dacă testezi unul dintre modelele prezente. Mai mult, ai șansa de a câștiga o vacanță all-inclusive de o săptămână la volanul noului Qashqai.

Ne găsești între orele 10:00 si 18:30, de vineri până duminică, în Grădina Palas. Detalii la telefon 0733 667 226 sau pe site-ul www.caremil.ro. Regulamentul promoției este disponibil la nissan.ro/regulament.

Vrei sa cumperi?

Dacia

Dacia Bine ai venit in universul Dacia!
facebook

Nissan

Dacia Bine ai venit in universul Nissan!
facebook

Renault

Renault Renault este acasa la Casa Auto
facebook

Vrei sa repari?

formular programare Programează-te pe rampă!
Simplu si sigur. Completeaza si trimite formularul de programare la service.

Promotii Service