Oferte
SERVICE

service

Contacteaza-ne
0232 253 701

telefon
rabla 2020Schimb ulei DaciaSchimb ulei Renaultcampanie accesorii

Dacia Stepway Tour, o sărbătoare auto

Pasionați sau doar curioși, cei care ne-au vizitat au avut la dispoziție pentru testare unele dintre cele apreciate și iubite modele Dacia: Sandero Stepway Prestige 1.5 Easy R, Logan Prestige 1.0 12V, Logan MCV Prestige 1.5 90 CP, Duster Sporty Chic 1.5 dCi 109 CP cu cutie automată, Lodgy Sporty Chic 1.5 dCi 109 CP, Dokker Sporty Chic 1.5 dCi 90 CP, Sandero Prestige 1.5 90 CP sau  Duster Laureate 1.5 dCi 109 CP, 4x4.

Pentru înscrierile la sesiunile de testare, ieșeni au fost răsplătiți cu o extra reducere de 200 de euro, un beneficiu apreciat de cei care au intenția de a cumpăra o mașină în perioada următoare.

Fără discutie, Duster-ul cu noua cutie automata EDC cu dublu ambreiaj s-a bucurat de atenția celor mai multi ieșeni. A avut cele mai multe înscrieri la test drive așa ca a fost nevoie de liste de așteptare pentru a potoli curiozitatea celor interesați.

Nici vedeta caravanei, noul Logan MCV Stepway nu a fost ignorat, spațiul mare de depozitare și dimensiunile generoase fiind printre lucrurile căutate de o mare parte dintre vizitatori. În aceeași zonă de interes s-au situat și noile modele Lodgy și Dacia Dokker.

Noile modele Logan si Sandero au fost studiate cu atenție în spațiul de expoziție și conduse cu entuziasm sau emoție pe traseul definit de organizatori: Palas Mall - Str. Palat - Str. Anastasie Panu - Str. Sf. Lazar - Palas Mall.

Am cunoscut mulți oameni pasionați, unii dintre ei cu cunostințe tehnice temeinice, cu întrebări foarte directe și exacte. Am întâlnit și mulți oameni curioși, veniți să descopere noile modele Dacia, oameni care au coborât încântați din mașină la finalul drive test-ului.

Camera video de asistență la parcare le-a placut tuturor, sistemul Start & Stop, cursa precisă a schimbătorului de viteze, sistemul de aer condiționat automat, Media Nav-ul și sensibilitatea excelentă a ecranului tactil și multe altele. Cei care au acasă modele mai vechi au remarcat cu plăcere mutarea claxonului pe volan – mutare cerută insistent de fanii mărcii Dacia -  sau tijele telescopice de la capota noilor modele.

 A fost un weekend minunat, în care am întâlnit oameni frumoși și pasionați. Au fost trei zile de sărbătoare auto, zile care au trecut parcă prea repede. Așteptăm nerăbdători ediția următoare a caravanei.

Pănă atunci, vă invităm la Caremil Iași să descoperiți ofertele programului RABLA 2017, care este pe cale să ia startul.

Vrei sa cumperi?

Dacia

Dacia Bine ai venit in universul Dacia!
facebook

Nissan

Dacia Bine ai venit in universul Nissan!
facebook

Renault

Renault Renault este acasa la Casa Auto
facebook

Vrei sa repari?

formular programare Programează-te pe rampă!
Simplu si sigur. Completeaza si trimite formularul de programare la service.

Promotii Service