Oferte
SERVICE

service

Contacteaza-ne
0232 253 701

telefon
rabla 2020Schimb ulei DaciaSchimb ulei Renaultcampanie accesorii

Flotă de 20 unități DACIA LOGAN livrată la Iași

Echipa Dacia de la Caremil a livrat recent o flotă de 20 de unități Dacia Logan pentru unul dintre clienții săi, RVR Taxi, un important operator de servicii de taximetrie din Iași.

„Suntem bucuroși și încântați de livrarea acestei flote. Chiar dacă suntem obișnuiți, la Dacia, cu volumele mari de vânzări, credem că e o dovadă în plus că mașinile noastre reprezintă o soluție optimă pentru multe companii care dețin parcuri auto extinse. De data aceasta, e vorba despre o companie cu servicii de taximetrie, una dintre cele mai mari din Iași. Alegerea făcută pentru înnoirea flotei, cu 20 de unități Dacia Logan, confirmă bunele rezultate pe care clienții le obțin în exploatarea intensivă a autoturismelor Dacia, care se dovedesc fiabile, de încredere și cu un excelent raport între calitate și preț. Urăm clientului nostru și angajaților săi să călătorească în siguranță și rămânem alături pentru alte comenzi”, declară Adrian Bunea, Consultant Vânzări Caremil.

Cele 20 de autoturisme Dacia Logan au fost livrate clientului în cursul săptămânii trecute și vor fi în curând văzute pe străzile Iașului.

În această perioadă, toți clienții Dacia beneficiază de oferte speciale dacă doresc să achiziționeze alte mașini din aceeași marcă, astfel încât sunt invitați la showroom-ul Dacia sau pot afla detalii pe site-ul www.caremil.ro. Evident, echipa de consultanți Dacia îi așteaptă oricând pentru consiliere și oferte personalizate.

Vrei sa cumperi?

Dacia

Dacia Bine ai venit in universul Dacia!
facebook

Nissan

Dacia Bine ai venit in universul Nissan!
facebook

Renault

Renault Renault este acasa la Casa Auto
facebook

Vrei sa repari?

formular programare Programează-te pe rampă!
Simplu si sigur. Completeaza si trimite formularul de programare la service.

Promotii Service