Oferte
SERVICE

service

Contacteaza-ne
0232 253 701

telefon
rabla 2020Schimb ulei DaciaSchimb ulei Renaultcampanie accesorii

Nissan Live Experience 2018

În perioada 29 iunie - 1 iulie, Nissan Live Experience Tour va ajunge în Iași, la Palas Mall. Evenimentul aduce, în premiera la Iași, Noul Nissan Leaf - cel mai bine văndut autovehicul electric din lume. Nu vor lipsi celelalte modele ale constructorului japonez, atât de iubite de public: Qashqai, Juke, Micra, X-Trail sau Navara.

Sesiunile de test drive cu modelele Juke, Navara, X-Trail, Qashqai sau Noul Leaf le oferă ieșenilor șansa de a câștiga bilete pentru două persoane la Campionatul de Formula E, etapa ce se va desfașura la Roma, în 2019, cu transport, cazare și diurnă incluse.

La Nissan Live Experience Iași vei avea ocazia să conduci pentru prima dată cel mai bine vândut autovehicul 100% electric din lume. Experimentează emoția accelerării instantanee, un mod de a conduce mai inteligent, mai sigur și mai ușor, ce îți va da încredere și te va fascina.

Imaginează-ți o mașină ce folosește o singură pedală să accelereze, să decelereze și să oprească, se parchează perfect singură și te ajută să te protejezi de orice risc din jurul tău. Cu o suită nouă de caracteristici Nissan Intelligent Mobility, Noul Nissan LEAF transformă o călătorie normală în una senzațională.

Intră în Noul tău Nissan LEAF, apasă butonul de pornire și demarează. Totul este atât de simplu cu Nissan Intelligent Key în geanta sau buzunarul tău. Rămâi conectat în mișcare prin integrarea perfectă a smartphone-ului și prin informații personalizabile despre călătoria ta. Totul este mai inteligent și mai distractiv cu noul Nissan LEAF.

Are factorul wow, de la habitaclul uimitor cu accente în culoarea albastru, până la plafonul cu linii fluide și partea frontală îngustă cu grila în formă de V de culoare albastru translucid. Descoperă designul dinamic al noului model Nissan LEAF la Nissan Live Experience Iasi.

Fă schimbarea cu Noul Nissan LEAF, cel mai avansat vehicul electric de pe șosea. Alege din cele 9 culori diferite sau optează pentru varianta în două culori, alb și negru și bucură-te de o autonomie mai mare de până la 378 km, cu tehnologiile Nissan Intelligent Mobility, incluzând e-Pedal și ProPILOT.

Programează-te pentru test drive accesând https://www.nissan.ro/test-drive.html. Te așteptăm la Nissan Live Experience Iași, în perioada 29 iunie-1 iulie, la Palas Mall, zilnic, între orele 10:00-20:00. Detalii la Casa Auto - agent Nissan, Valea Lupului 10, DN 28, Iași.

Regulamentul campaniei este disponbil AICI

Vrei sa cumperi?

Dacia

Dacia Bine ai venit in universul Dacia!
facebook

Nissan

Dacia Bine ai venit in universul Nissan!
facebook

Renault

Renault Renault este acasa la Casa Auto
facebook

Vrei sa repari?

formular programare Programează-te pe rampă!
Simplu si sigur. Completeaza si trimite formularul de programare la service.

Promotii Service