Oferte
SERVICE

service

Contacteaza-ne
0232 253 701

telefon
rabla 2020Schimb ulei DaciaSchimb ulei Renaultcampanie accesorii

Noul Duster Connected by Orange si noul Logan Prestige, pentru prima data la Iasi in acest weekend!

În acest weekend (30 octombrie - 1 noiembrie), la showroom-ul Dacia din Caremil (Valea Lupului) ți se pregătesc 3 MARI surprize: faci cunoștință cu noul Duster Connected by Orange, cu noul Logan Prestige și ai ocazia de a intra în cursa pentru o excursie în orice loc din România la care visezi!

____

 

În 2014, Dacia lansa în exclusivitate pentru clienţii din România Ediţia Specială Logan 10 ani. Designul modern, interiorul surprinzător şi echiparea completă au transformat acest model într-un succes al gamei Dacia. Un succes a cărui formulă se regăseşte acum în noul vârf al gamei: Dacia Logan Prestige.

Aerul condiţionat cu reglare automată, sistemul Media Nav*, motoarele Euro 6 de ultimă generaţie şi sisteme moderne de siguranţă te aşteaptă la bordul celui mai bine echipat Logan.

Noi elemente de design: semnalizare pe oglinzile retrovizoare, jante de 16" Dark Metal, proiectoare dublu optice, mască roşu închis pentru stopuri, consolă centrală "Noir Brillant", contur de crom satinat al aeratoarelor centrale, cruise control*.

Noi comenzi pe portiere pentru geamurile electrice faţă, geamuri electrice spate, tapiţerie textilă Prestige, indicatoare de bord cu lumină albă.

Motoare de ultimă generaţie care îndeplinesc norma de poluare Euro 6, aer condiţionat cu reglare automată, sistem Media Nav*.

____

Dacia Duster Connected by Orange este noua ediție specială lansată de producătorul din Mioveni, la doar o săptămână de la prezentarea noii variante de vârf a lui Logan. Noua variantă a lui Dacia Duster vine în plus cu Wi-Fi onboard cu trafic de date inclus, tapițerie cu un design special, cameră video de marșarier, scaune față încălzite, jante din aliaj de 16 inch cu finisaj „Noir Diamante” și sistem de navigație Media Nav cu Bluetooth și USB.

Hotspot-ul Wi-Fi din dotare este un dispozitiv Huawei furnizat de Orange, include un abonament pe 24 de luni cu 12 GB de trafic de internet inclus și poate conecta până la 10 dispozitive simultan. Având în vedere faptul că mașina are cinci locuri, fiecare pasager ar putea să folosească două dispozitive simultan și tot nu ar depăși capacitatea dispozitivului. Dacia nu este la prima colaborare cu Orange pentru editii speciale ale modelelor sale, generatia precedenta a lui Sandero fiind subiectul unei astfel de oferte in anul 2011. Editia speciala a modelului este oferita doar cu motorizarea 1.6 benzina si cu propulsorul 1.5 dCi.

Dacia Duster Connected by Orange pleaca de la 15.400 de euro cu TVA inclus. 

Te așteptăm la showroom în weekend pentru a te înscrie în cursa pentru marele premiu: unul dintre cele 3 week-enduri cu Duster Connected by Orange într-o destinație aleasă de Dacia, împreună cu 3 însotițori!

Vrei sa cumperi?

Dacia

Dacia Bine ai venit in universul Dacia!
facebook

Nissan

Dacia Bine ai venit in universul Nissan!
facebook

Renault

Renault Renault este acasa la Casa Auto
facebook

Vrei sa repari?

formular programare Programează-te pe rampă!
Simplu si sigur. Completeaza si trimite formularul de programare la service.

Promotii Service