Oferte
SERVICE

service

Contacteaza-ne
0232 253 701

telefon
rabla 2020Schimb ulei DaciaSchimb ulei Renaultcampanie accesorii

Noul Nissan Micra: revolutionar!

  • Noul Micra revoluţionează standardele în clasa sa, oferind dimensiuni interioare de top, cea mai bună performanţă aerodinamică din segment şi o combinaţie de caracteristici premium în segmentul B: NissanConnect, Intelligent Around View Monitor, computer de bord Advanced Drive-Assist cu ecran TFT de 5”, o gamă largă de tehnologii avansate Nissan Intelligent Mobility.
  • În exclusivitate pe acest model, este disponibil noul sistem audio BOSE® Personal®, cu difuzoare Ultra-Nearfield™ integrate în tetiera soferului.
  • Gama de lansare propune trei motorizări eficiente - două propulsoare benzină dintre care unul turbo cu cilindree redusă, 0,9 IG-T 90 CP, şi un motor diesel - care asigură agilitate şi costuri optime de utilizare.
  • Designul modern şi sportiv, cu linii atletice şi fluide, este completat de paleta largă de nuanţe vii de caroserie, cu peste 100 de combinaţii de personalizare.
  • Noul Nissan Micra este disponibil în România, cu preţuri începând de la 9.750 € (TVA inclus) pentru versiunea Visia 1,0L 70CP, în programul Rabla 2017.

Un singur cuvânt poate descrie Noul Nissan Micra – revoluţionar. Cea de-a cincea generaţie Micra, proiectată, concepută şi fabricată în Europa şi pentru Europa, reprezintă o reinventare a modelului din toate punctele de vedere.

Cu o lungime de aproape 4 metri, noul Micra are postura perfectă a unuia dintre cele mai late şi mai joase vehicule din segmentul său.

Exteriorul seduce printr-un design expresiv, liniile atletice şi fluide şi proporţiile dinamice îmbinându-se impecabil într-un aspect modern şi sportiv. Design-ul armonios continuă la interior, cu finisajele de calitate superioară şi materialele bi-ton moi, plăcute la atingere, disponibile în 3 variante de personalizare. Habitaclul are dimensiuni de top, oferind confort maxim în segment pasagerilor din faţă, fără compromisuri pentru spaţiul pasagerilor din spate. Comenzile grupate intuitiv, scaunele ergonomice care reduc oboseala, poziţia optimizată de condus şi insonorizarea maximizată asigură o experienţă unică la bord.

Noul Micra aduce noutăţi în segment şi prin tehnologiile pe care le oferă. Printre acestea se află Intelligent Lane Intervention System (Sistemul Inteligent de Intervenţie la Părăsirea Benzii), care readuce vehiculul pe banda de mers atunci când aceasta este părăsită involuntar. Unică în segment este şi tehnologia Intelligent Around View Monitor, care utilizează patru camere video pentru o vedere panoramică 360º asupra vehiculului, oferind o vizibilitate completă şi uşurinţă la manevrare în marşarier sau la parcare. Această tehnologie include şi funcţiile Detectare Obiecte în Mişcare şi Avertizare Unghi Mort.

Gama tehnologiilor Nissan Intelligent Mobility, disponibile pe noul Micra, include de asemenea Sistemul Inteligent de Frânare de Urgenţă cu funcţie de Recunoaştere a Pietonilor, Sistemul Inteligent de Control al Traiectoriei, Sistemul Inteligent de Control al Rulării, Asistenţa pentru Lumini Fază Lungă, Recunoaştere Indicatoare Rutiere, Asistenţă la Pornirea din Rampă.

O altă premieră este noul sistem audio Bose® Personal®, cu difuzoare UltraNearfield™ integrate în tetiera soferului, ce oferă o experienţă 360º de ascultare vibrantă. Nivelul de profunzime a sunetului poate fi personalizat – de la sunetul de scena tradiţional până la o ambianţă sonoră spaţioasă şi profundă de cinema.

Cu cea mai bună performanţă aerodinamică din segment, completată de tehnologiile Nissan Intelligent Mobility şi motorizările eficiente, Noul Micra are o agilitate şi manevrabilitate remarcabile, fără compromisuri în ceea ce priveşte costurile de utilizare.

Guillaume Cartier, Vice Preşedinte Senior Vânzări şi Marketing Nissan Europa, a declarat ‘’Am dus segmentul european de vehicule compacte la un nou nivel, concentrându-ne asupra nevoilor reale de astăzi ale clienţilor şi anticipându-le pe cele de mâine. Noul Nissan Micra este un vehicul excepţional, caracterizat de un design expresiv, interior rafinat, agilitate şi siguranţă în conducere’’.

 

Noul Nissan Micra este disponibil în România din luna mai 2017, cu preţuri de la 11990 € (TVA inclus) pentru versiunea Visia 1.0L 70CP. Clienţii sunt invitați să descopere și să testeze noul Nissan Micra la Casa Auto Valea Lupului – dealer autorizat Nissan, Iași, Valea Lupului, DN 28.  Informații suplimentare la telefon 0733 667 226 sau pe site-ul www.casaauto-valealupului.ro 

Vrei sa cumperi?

Dacia

Dacia Bine ai venit in universul Dacia!
facebook

Nissan

Dacia Bine ai venit in universul Nissan!
facebook

Renault

Renault Renault este acasa la Casa Auto
facebook

Vrei sa repari?

formular programare Programează-te pe rampă!
Simplu si sigur. Completeaza si trimite formularul de programare la service.

Promotii Service