Oferte
SERVICE

service

Contacteaza-ne
0232 253 701

telefon
rabla 2020Schimb ulei DaciaSchimb ulei Renaultcampanie accesorii

Noutățile Dacia te așteaptă în showroom

Fii primul care testează cele mai noi modele Dacia. Te așteaptă noul Logan MCV Stepway, Duster-ul cu cutie automată EDC cu dublu ambreiaj și Sandero din seria limitată Explorer - mașini echipate pentru a face față spiritului tău de aventura.

Noul Logan MCV STEPWAY. Un break cu spirit de aventură.

Vei aprecia aspectul de crossover autentic, spațiul generos și tehnologiile de ultimă generație care te ajută atunci când ai nevoie și iți fac experiența de condus mult mai placută:  Asistență video la parcare - Imaginile apar automat pe ecranul MediaNav la introducerea schimbătorului de viteze în marșarier; Sistem de navigație și multimedia Media Nav - Un pachet multimedia complet cu ecran tactil de 7’’ și radio CD MP3 cu conexiuni Bluetooth și USB; Cruise Control.

Dacia Duster cu cutie automată EDC

Confortul unei cutii automate, robustețea unei cutii manuale: EDC. Confort la drum lung sau în oraș și consum apropiat de cutia manuală.

Duster vine în premieră pentru motorizarea 109 dCi 4x2 cu noua cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj EDC, care asigură cel mai înalt nivel al confortului și al plăcerii de a conduce. Economică, reactivă și dinamică, noua tehnologie Dacia vine cu un plus de confort pentru iubitorii de aventuri. În modul Automat, sistemul EDC gestionează schimbarea cursivă a treptelor de viteză, după necesitațile dictate de trafic, pentru o experiență mai confortabilă la bord. În modul Manual, șoferul este cel care pilotează schimbarea treptelor de viteze.

EDC asigura schimbarea imediată a treptei de viteza în orice situație și pentru orice stil de condus (sportiv, economic, confortabil), atât în modul automat, cât și în cel manual. Pe lângă sistemul Hill Start Assist, EDC are și funcția de demaraj specific (crawling), prin care mașina ta se deplaseaza la viteze reduse în momentul în care eliberezi pedala de frână. Astfel, vei putea controla ușor manevrele de parcare și te vei bucura de un plus de confort în traficul aglomerat. 

Seria limitată EXPLORER. Evoluție pe toate planurile.

Pe lângă echiparea pentru aventură, seria vine și cu dotări care îți vor transforma călătoria într-o experiență plăcută. Sistemul de navigație și multimedia Media Nav este un pachet multimedia complet, cu ecran tactil de 7’’ și radio CD MP3 cu conexiuni Bluetooth și USB care te va ajuta să alegi cel mai bun drum și îți va oferi muzica pe care o iubești. Packul Adventure conține ornamente „Dark Metal” pentru farurile de ceață, bandouri de protecție laterale pentru aripi și uși, ornamente de praguri inscripționate și tapițerie specială.

Vino la Caremil și descoperă noutățile gamei Dacia! Echipa Dacia de la Caremil te va întâmpina, ca de obicei, cu brațele deschise, zâmbitori și pregătiți să îti raspundă la întrebări. Informații suplimentare sunt disponibile la Caremil – dealer autorizat Dacia, din Iași, Valea Lupului, DN 28, la telefon 0729.292.297 sau pe site-ul www.caremil.ro.

Vrei sa cumperi?

Dacia

Dacia Bine ai venit in universul Dacia!
facebook

Nissan

Dacia Bine ai venit in universul Nissan!
facebook

Renault

Renault Renault este acasa la Casa Auto
facebook

Vrei sa repari?

formular programare Programează-te pe rampă!
Simplu si sigur. Completeaza si trimite formularul de programare la service.

Promotii Service