Oferte
SERVICE

service

Contacteaza-ne
0232 253 701

telefon
rabla 2020Schimb ulei DaciaSchimb ulei Renaultcampanie accesorii

Ofertă imbatabilă prin Programul RABLA 2017

Prin Programul RABLA 2017, DACIA îți propune o serie limitată, destinată exclusiv clienților persoane fizice, excelentă prin raportul dintre prețul de achiziție și pachetul de echipamente oferit  dublată de o ofertă exclusivă – “5 ANI FĂRĂ GRIJI”! 

 Toate călătoriile pe care nu le-ai facut, toate drumurile pe care nu le-ai explorat și toate locurile la care doar ai visat te așteaptă! Practic, odată ce te-ai urcat la volanul noii tale mașini, singura ta grijă va fi când și unde îți planfici următoarea vacanță. Pentru ca românii vor mai mult!

Începând cu aprilie 2017, Dacia Romania introduce Seria Limitata Plus pentru modelele Logan, Sandero și Logan MCV. Aceasta este adresată exclusiv clienților persoane fizice și dispune de:

-        airbaguri frontale și laterale față;

-        ABS +ESP; 

-        închidere centralizată cu telecomandă;

-        proiectoare de ceață, aer condiționat;

-        radio CD MP3;

-        conectivitate Bluetooth și USB;

-        geamuri electrice față.

Gama de motorizări: 1.0 SCe 75 CP, 09 TCe 90 CP, 0.9 TCe 90 CP GPL, 1,5 dCi 75 CP. Seria Limitata Plus este disponibilă în toată gama de culori valabilă pentru actuala gama Logan, Sandero si Logan MCV.

Nu rata oferta care îți aduce mai mult confort și mai puține grji, disponibilă prin  Programul RABLA 2017SERIA LIMITATĂ PLUS, cu un raport excelent între prețul de achiziție și pachetul de echipamente oferit 5 ANI FĂRĂ GRIJI, o ofertă exclusivă de garanție si întreținere asociată acestei serii limitate

  • Noul Logan Seria Limitată Plus + ''5 Ani fără Griji'

                    de la 6990 EURO (include TVA).

  • Noul Sandero Seria Limitată Plus + ''5 Ani fără Griji''

                    de la 7190 EURO (include TVA).

 

  • Noul Logan MCV Seria Limitata Plus + ''5 Ani fără Griji''

                    de la 7940 EURO (include TVA).

Perioada de garanție acoperă 3 ani garanție valabilă conform documentelor de întreținere și garanție și 2 ani prestări servicii conform contractului Dacia Extenso. 

Perioada de întreținere cuprinde 5 ani sau 100 000 km de întreținere gratuită conform contractulului de întreținere Easy Service. Contractul de întreținere Easy Service include operațiunile de întreținere (revizii periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.
 

Solicită acum o ofertă de la Caremil, sunand la 0729.292.297!

 

*Oferta destinata persoanelor fizice, valabila pâna la 31 mai 2017, pentru versiunea Plus, 1.0 12V 75CP, în limita stocului disponibil, prin PSIPAN, derulat de Administratia Fondului pentru Mediu si finantat din Fondul pentru mediu. Oferta este valabila sub rezerva acceptarii Renault Commercial Roumanie ca producator validat în PSIPAN si exclusiv din momentul înscrierii Renault Commercial Roumanie pe site-ul www.afm.ro.
 
Pretul este obtinut prin scaderea din pretul standard a contravalorii primei de casare, calculate în Euro (1 € = 4,4827 lei) si nu include valoarea oricaror echipamente, accesorii sau dotari optionale.

 

Detalii referitoare la ofertele speciale derulate in cadrul Programului RABLA 2017 sunt disponibile la Caremil – dealer autorizat Dacia, din Iași, Valea Lupului, DN 28, la telefon 0729.292.297 sau pe site-ul www.caremil.ro.

Vrei sa cumperi?

Dacia

Dacia Bine ai venit in universul Dacia!
facebook

Nissan

Dacia Bine ai venit in universul Nissan!
facebook

Renault

Renault Renault este acasa la Casa Auto
facebook

Vrei sa repari?

formular programare Programează-te pe rampă!
Simplu si sigur. Completeaza si trimite formularul de programare la service.

Promotii Service