Oferte
SERVICE

service

Contacteaza-ne
0232 253 701

telefon
rabla 2020Schimb ulei DaciaSchimb ulei Renaultcampanie accesorii

Porti Deschise la Dacia - editia de toamna

 
Programul RABLA 2019, ediția de toamnă a început. Vino în showroom-ul Dacia de la Casa Auto în perioada 2-14 septembrie 2019, comandă modelul dorit și îl poți câștiga prin tragere la sorți!
 
Dacia a pregătit oferte irezistibile prin Programul Rabla 2019 - ediția de toamnă, dublate de un concurs având ca premiu mașina pe care o comanzi. Înscrie-te în campanie și comandă orice model Dacia în showrom-ul Dacia de la Casa Auto între 2 și 14 septembrie pentru a intra în tragerea la sorți pentru premiul cel mare - mașina pe care ai comandat-o!
 
Înscrierea se face online pe promotii.dacia.ro sau în showroom-ul Dacia de la Casa Auto cu ajutorul aplicației dedicate.
Înscrierea online trebuie validată prin prezentarea participanților în showroom-ul Dacia de la Casa Auto, în perioada 2-14 septembrie 2019.
 
Pentru a te înscrie prin intermediul versiunii on-line trebuie sa accesezi pagina web promotii.dacia.ro și să completezi formularul de înregistrare la concurs. După înscrierea online, pentru a intra în tragerea la sorți, vino în showroom-ul Dacia, între 2-14 septembrie, pentru validarea înscrierii și plasarea comenzii.
 

Pentru înscrierea prin intermediul versiunii din showroom a aplicației și participarea la tragerea la sorți, doritorii trebuie să vină în showroom-ul Dacia de la Casa Auto, să completeze datele în formularul special creat și apoi să plaseze, până pe 14 septembrie 2019, o comandă fermă pentru achiziția unui autovehicul marca Dacia.

Comanda fermă este considerată comanda care are la bază un bon de comandă emis de Casa Auto Valea Lupului - agent autorizat Dacia, în perioada 2-14 septembrie 2019. În plus, participantul trebuie să platească acontul aferent până pe 14 septembrie 2019 (inclusiv).

Propunerea Dacia în cadrul Programului Rabla 2019 cuprinde, pe lângă binecunoscuta Seria Limitata Plus,  Dacia Logan Acces la 5.990 euro (TVA si prima de casare incluse), Dacia Sandero Stepway Ambiance SCe 73 la 7.290 euro (TVA si prima de casare incluse), Duster Essential TCe 100 la 11.990 € (TVA și prima de casare incluse) la care se adaugă Dacia Lodgy- Ambiance Blue dCi 95 7 locuri (12.330 € cu TVA și prima de casare incluse) sau Dacia Dokker - Ambiance Blue dCi 75 (11.180 euro (cu TVA și prima de casare incluse) 

Vezi celelalate modele aflate în promoție și regulamentul campaniei pe promotii.dacia.ro! 

Showroom-ul Dacia de la Casa Auto va avea program prelungit între 2- 14 septembrie 2019: luni – vineri, deschis între orele 09:00 - 19:00 și sâmbata între orele 09:00-14:00 (duminica închis).

Detalii referitoare la Programul RABLA 2019 - ediția de toamnă și la documentele necesare pentru înscrierea în program sunt disponibile la Casa Auto – dealer autorizat Dacia, din Iași, Valea Lupului 10, DN 28, tel.: 0232 933.

*Ofertă destinată persoanelor fizice, fără valoare contractuală, prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu, valabilă până la data de 30 septembrie 2019, în limita stocului disponibil. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare, calculată în Euro (1 € = 4,7216 lei) și a reducerii comerciale oferită de Renault Commercial Roumanie. Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale.

Vrei sa cumperi?

Dacia

Dacia Bine ai venit in universul Dacia!
facebook

Nissan

Dacia Bine ai venit in universul Nissan!
facebook

Renault

Renault Renault este acasa la Casa Auto
facebook

Vrei sa repari?

formular programare Programează-te pe rampă!
Simplu si sigur. Completeaza si trimite formularul de programare la service.

Promotii Service