Oferte
SERVICE

service

Contacteaza-ne
0232 253 701

telefon
rabla 2020Schimb ulei DaciaSchimb ulei Renaultcampanie accesorii

Programul Dacia de fidelizare

Ești client Dacia?  În perioada 3 iulie - 31 august 2017, Dacia răsplătește fidelitatea.

Dacă tu sau o rudă de gradul I detineți o mașina Dacia, indiferent de model sau anul de fabricatie, primești o reducere de 700 euro la cumpărarea Noului Dacia Logan. Reducerea de 700 euro(TVA inclus) se aplică la prețul de catalog.  În plus, primești Dacia Extenso 12 luni sau 100.000 km pentru vehiculele comandate ferm în perioada 01 august – 31 august.

Informații suplimentare despre această ofertă limitată sunt disponibile la Caremil – dealer autorizat Dacia - Iași, Valea Lupului, DN 28, la telefon 0729.292.297 sau pe www.caremil.ro.

Regulamentul oficial la Campaniei poate fi consultat mai jos.

 

 REGULAMENTUl OFICIAL AL CAMPANIEI

"Programul Dacia de Fidelizare"

derulată în perioada 3 iulie - 31 august 2017.

 

Art. 1 Organizator

Organizatorul campaniei "Programul Dacia de Fidelizare" (denmită în cele ce urmează "Campania") este Renault Commercial Roumanie SRL cu sediul social în București, Sector 6, b-dul Preciziei nr 24, West Gate Business Center Corp H1, camera E05.25, cod postal 062204, înregistrată în Registrul Comerțului sub nr. J40/5566/2001, Cod Unic de Înregistrare 13943110, CIF RO13943110, reprezentată prin dl. Hakim Boutehra, în calitate de Director General.

 

Art. 2 Beneficiari

Oferta se adresează:

- tuturor clienților persoane fizice majore, de cetațenie romană, care fac dovada că sunt deja proprietarii unui vehicul marca Dacia (în nume propriu sau pe numele unei rude de gradul I), indiferent de model sau an de fabricație, care mai achiziționează maxim 3 vehicule noi marca Dacia din modelele precizate mai sus;

- tuturor clienților persoane juridice care fac dovada că sunt deja proprietarii unui vehicul marca Dacia, indiferent de model sau an de fabricație și care mai achiziționează maxim 3 vehicule noi marca Dacia, din modelele precizate mai jos;

- tuturor clienților persoane juridice care fac dovada că sunt deja utilizatori în cadrul unui contract de leasing a unui vehicul marca Dacia, indiferent de model sau an de fabricație și care mai achiziționează maxim 3 vehicule noi marca Dacia, dintre modelele care participă în Campanie.

 

Pentru a face dovada că este proprietarul unui vehicul marca Dacia, clientul trebuie să prezinte copia unui certificat de înmatriculare.

În cazul persoanelor fizice, certificatul poate fi pe numele său sau pe numele unei rude de gradul I.

În  cazul persoanelor juridice care fac dovada că sunt deja utilizatori în cadrul unui contract de leasing aceștia vor face dovada că sunt utilizatorii vehiculelor printr-o copie a contractului de leasing operațional sau financiar, care va fi adaugată la dosar alături de copia unui certificat de înmatriculare a vehiculului utilizat de client, în numele firmei de leasing.

 

Art. 3 Procedura de participare si derulare a Campaniei

Campania se desfășoară prin intermediul rețelei de agenți Dacia, în perioada 3 iulie 2017, ora 9.00 - 31 august 2017, ora 18.00. În cadrul acestei Campanii, persoanele îndeplinind condițiile menționate la Art. 2 din prezentul Regulament, pot beneficia de o reducere de:

- 700 euro(TVA inclus) din prețul de catalog al unui vehicul nou marca Dacia Logan, Logan VU, prezent în lista fixă comunicată agenților Dacia.

 

Atat în cazul persoanelor fizice, cât și în cazul persoanelor juridice, numărul maxim de vehicule noi care pot fi achiziționate din modelele precizate mai sus este de maxim 3, iar reducerile menționate mai sus se aplică pentru fiecare din cele 3 vehicule. Pe baza unui singur certificat de înmatriculare atît o persoană fizică cât și o persoană juridică poate achiziționa maxim 3 vehicule noi marca Dacia.

 

Clientul persoană fizică și clientul persoană juridică care dorește achiziționarea a mai mult de 3 vehicule noi marca Dacia din modelele precizate mai sus, nu va beneficia de reducerile aferente acestei Campanii, decât în limita primelor 3 vehicule achiziționate.

 

Oferta este valabilă pentru vehicule Dacia comandate în perioada Campaniei: 3 iulie, ora 9.00 - 31 august 2017, ora 18.00.

Programul Dacia de Fidelizare este cumulabil cu ofertele de finanțare leasing si credit, cu Acțiunea Specială „Promo Dacia Extenso 12 luni sau 100.000 km” și nu este cumulabil cu celelalte acțiuni comerciale. Acțiunea se adresează tuturor clienților Persoane Fizice sau Juridice. Acțiunea este cumulabilă cu beneficiul primei de casare prin programul Rabla 2017.

 

Art. 4 Clauze speciale

Prin participarea la Campanie, beneficiarii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament oficial. Organizatorul își rezervă dreptul de a înceta, de a prelungi sau de a reduce perioada acestei Campanii, anunțând în prealabil în mod public orice modificare.

Organizatorul nu va putea fi ținut responsabil daca intervin schimbări de date sau dacă această Campanie va fi modificată sau anulată, din motive care nu îi sunt imputabile.

 

Acest Regulament oficial, precum și orice informație legată de Campane, pot fi obținute, în mod gratuit, de către orice solicitant la Vocea Clientului prin telefon - 0248 500 000, fax - 0248 500 076, zilnic între orele 8.00-20.00 sau prin e-mail: vocea.clientului@daciagrop.com

 

Organizator

Renault Commercial Roumanie SRL

 

Dl. Hakim BOUTEHRA

Director General

Vrei sa cumperi?

Dacia

Dacia Bine ai venit in universul Dacia!
facebook

Nissan

Dacia Bine ai venit in universul Nissan!
facebook

Renault

Renault Renault este acasa la Casa Auto
facebook

Vrei sa repari?

formular programare Programează-te pe rampă!
Simplu si sigur. Completeaza si trimite formularul de programare la service.

Promotii Service