Oferte
SERVICE

service

Contacteaza-ne
0232 253 701

telefon
rabla 2020Schimb ulei DaciaSchimb ulei Renaultcampanie accesorii

Programul Rabla 2019

Casa Auto - agent autorizat Dacia a dat startul înscrierilor în Programul RABLA 2019 - EDIȚIA DE TOAMNĂ! Ia legătura cu un consultant Dacia la Numărul Unic de Contact: 0232 933.

Ne dorim să te bucuri de călătorii minunate la bordul noului tău autoturism Dacia. Casa Auto – agent autorizat Dacia, prin echipele sale de consultanți vânzari, îți va oferi sfaturi și informații utile pe toată perioada derularii Programului Rabla pentru un parcurs cât mai lin către noua ta mașină.

Iata câteva dintre reperele generale ale Programului de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național:

Românii care își doresc sa beneficieze de reducerea oferită de stat prin programul Rabla 2019, trebuie să se prezinte la agentul Dacia Casa Auto Valea Lupului cu urmatoarele documente:

  • actul de indentitate al proprietarului, în copie și în original;
  • certificat de înmatriculare al autovehiculului uzat, în copie legalizata;
  • carte de identitate autovehicul uzat, in copie legalizată
  • certificatul de atestare fiscala emis de Adminstrația Locală de care aparține posesorul autovehiculului uzat

în cazul contractelor de leasing, este necesară și declarația pe proprie raspundere, în forma autentificata de notarul public, prin care proprietarul își exprima în mod explicit opțiunea de a achiziționa autovehiculul nou la finalul perioadei de leasing.

În factura emisa de producator sau dealer se va evidenția prețul autovehiculului nou, precum și diferența de plată aferentă reducerii oferite de stat prin prima de casare.

Prima de casare se acordă numai pentru mașinile vechi de cel puțin opt ani (adică cele înmatriculate prima oară în România înainte de 1 ianuarie 2012). Iar fiecare cetățean poate să cumpere mai multe mașini noi prin programul „Rabla”, însă numai dacă predă, pentru casare, un număr echivalent de automobile vechi. Totodată, există și posibilitatea de a ceda prima de casare unei alte persoane.
 
Finantarea se acorda sub forma de prima de casare în cuantum de 6500 lei, în funcție de cantitatea de emisii de CO2/km generată de sistemul de propulsie al autovehiculului nou, diminuată gradual în perioada 2017-2019. În 2019, mașinile care se vor putea achiziționa vor trebui să genereze cel mult 140 g CO2/km (standard WLTP), spre deosebire de limita din anul trecut, care a fost de 130 g CO2/km.

De asemenea, cei ce vor dori să-și schimbe mașina veche vor putea primi și un ecobonus de 1.000 de lei dacă mașina nouă va fi dotată cu un motor care nu generează mai mult de 106 g CO2/km (WLTP).

Înscrie-te acum, fondurile sunt limitate! Ia legătura cu un conslier Dacia la Numărul Unic de Contact: 0232 933.

Oferta Dacia prin Programul RABLA 2019

 

Logan Acces SCe 73

Toate călătoriile pe care nu le-ai făcut, toate drumurile pe care nu le-ai explorat și toate locurile la care doar ai visat sunt acum accesibile pentru tine. Acum ai Logan Acces SCe 73 prin Programul Rabla, la 5.990 € (TVA inclus)*.

 

 

Logan Seria Limitată Plus SCe 73

Toate călătoriile pe care nu le-ai făcut, toate drumurile pe care nu le-ai explorat și toate locurile la care doar ai visat sunt acum accesibile pentru tine. Acum ai Logan Seria Limitată Plus SCe 73 prin Programul Rabla, la 6.840 € (TVA inclus)*.

 

 

Sandero Seria Limitată Plus

Te bucuri de noul design, de tehnologie, de spiritul ei tânăr și de o reducere atractivă pentru Sandero! Acum ai Sandero Seria Limitată Plus SCe 73, prin Programul Rabla, la 7.080 € (TVA inclus)*.

 

 

Duster Essential TCe 100

Mai modern, Duster își reafirmă stilul de SUV veritabil, capabil să depășească orice obstacol, în plus beneficiezi de o reducere atractivă! Acum ai Dacia Duster Essential TCe 100, prin Programul Rabla, la 11.990 € (TVA inclus)*.

 

 

Sandero Stepway Ambiance SCe 73

Aspectul său de SUV îi scoate în evidență caracterul de aventurier! Te bucuri de noul design, de tehnologie, de spiritul ei tânăr și de o reducere atractivă pentru Sandero Stepway! Acum ai Sandero Stepway Ambiance SCe 73, prin Programul Rabla, la 7.290 € (TVA inclus)*.

 

 

Logan MCV Seria Limitată Plus SCe 73

Cu un design modern și interior generos, Logan MCV Serie Limitată Plus îți va depăși toate așteptările. Profită de numeroasele avantaje la achiziția unui vehicul nou și beneficiezi de o reducere atractivă, la achiziția Logan MCV. Acum ai Logan MCV Seria Limitată Plus SCe 73, prin Programul Rabla, la 8.080 € (TVA inclus)*.

 

 

Lodgy Ambiance Blue dCi 95

Ai 7 locuri, un spațiu generos, conceput pentru a găzdui toată familia și spații de depozitare bine poziționate care facilitează viața la bord. Acum nu trebuie să mai alegi între spațiu și capacitatea de încărcare. Cu Lodgy le ai pe amândouă! Acum ai Dacia Lodgy Ambiance Blue dCi 95 7 locuri, prin Programul Rabla, la 12.330 € (TVA inclus)*.

 

 

Dokker Ambiance Blue dCi 75

Primul combi veritabil din gama Dacia, Dokker oferă capacitatea de încărcare a unei utilitare de talie mică şi confortul unui adevărat vehicul de familie. Acum ai Dacia Dokker Ambiance Blue dCi 75, prin Programul Rabla, la 11.180 € (TVA inclus)*.

 

 

Pentru o ofertă personalizată ÎNSCRIE-TE AICI: bit.ly/2ErvryT

 

Detalii suplimentare referitoare la Programul RABLA 2019 - ediția de toamnă sunt disponibile în showroom-ul Dacia de la Casa Auto – agent autorizat Dacia, din Iași, Valea Lupului 10, DN 28 și la telefon 0232 933.

 

* Ofertă destinată persoanelor fizice, fără valoare contractuală, aplicabilă de la momentul la care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu.

Vrei sa cumperi?

Dacia

Dacia Bine ai venit in universul Dacia!
facebook

Nissan

Dacia Bine ai venit in universul Nissan!
facebook

Renault

Renault Renault este acasa la Casa Auto
facebook

Vrei sa repari?

formular programare Programează-te pe rampă!
Simplu si sigur. Completeaza si trimite formularul de programare la service.

Promotii Service