Oferte
SERVICE

service

Contacteaza-ne
0232 253 701

telefon
rabla 2020Schimb ulei DaciaSchimb ulei Renaultcampanie accesorii

Regulament "Campania de trafic de franare Dacia Service"

Între 17 iulie - 31 august 2017, la Dacia Service beneficiezi de oferte speciale de frânare. 

 

 

 REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOȚIONALE

" Campanie de trafic de frânare Dacia Service"

desfășurată în perioada 17 iulie - 31 august 2017

 

Art. 1 Organizatori

Organizatorii campaniei promoționale " Campanie de trafic de frânare Dacia Service" (denumită în cele ce urmează "Campania") sunt Renault Commercial Roumanie SRL ("RCR"), cu sediul social în București, Sector 6, Bd. Preciziei nr. 24, West Gate Business Center - corp H1, camera E05.25, CUI/CIF Ro13943110. J40/5566/2001, reprezentată prin dl. Ștefan COJOCARU, în calitate de Director Calitate  și Servicii și Reparatorii Autorizați Dacia participanți la Promoție, mentionați în Anexa nr. 1, parte integrantă a prezentului Regulament.

 

Art. 2 Beneficiari

Campania se adresează clienților Dacia. persoane fizice majore de cetățenie română și persoane juridice române având calitatea de proprietari sau utilizatori în cadrul contractelor de lesing ale unuia sau mai multor autovehicule marca Dacia.

Persoanele juridice pot participa la campanie prin reprezentanții legali sau convenționali, care își pot dovedi calitatea în acest sens.

Reprezentant legal: cel care, conform legii, poate reprezenta o persoană juridică (exmplu: Administratorul Unic, Presedintele Consiliului de Administrație, Asociatul Unic  etc).

Reprezentant convențional: cel care poate reprezenta o persoană juridică în baza unei procuri / delegații/împuterniciri date de reprezentantul legal.

Beneficiază de campanie și Deținătorii de flote care au în derulare un contract de prestări servicii specifice tip charte service sau un contract local. În acest caz, Deținătorii de flote vor putea opta pentru oferta cea mai favorabilă (fie prevederile charte service/contract local, fie oferta din Campania "Campanie de trafic de frânare Dacia Service" care-i va fi prezentată de catre Reparatorii Autorizați participanți).

 

Art. 3 Procedura de participare și derulare a Promoției

Promoția se desfasoară în rețeaua de Reparatori Autorizați Dacia participanți, conform Anexei 1 la prezentul Regulament, în perioada 17 iulie - 31 august 2017, conform programului de funcționare afișat de Reparatorul Autorizat Dacia participant la Promoție.

 

În cadrul acestei Campanii, clienții care îndeplinesc conditia prevazută la Art. 2, pot beneficia de următoarele oferte:

1. Pentru posesorii de vehicule Dacia cu vârsta cuprinsă între 0 si 5 ani, preț maxim promoțional de vânzare către clientul final, cu TVA inclus, aplicabil pe perioada Campaniei, pentru pachetul de mai jos:

* Prețul maxim în rețea a fost obținut prin însumarea tarifului maxim al manoperei per operațiune, comunicat de rețeaua autorizată  pentru data de 1 mai 2017, cu prețul maxim recomandat al Produselor de origine Dacia, valabil la data de 1 iulie 2017.

** Prețul maxim promoțional reprezintă prețul maxim agreat de Reparatorii Autorizați Dacia participanți, per pachet(operațiune), valabil în perioada 17 iulie-31 august 2017.

 

În cazul în care clientul deține un alt model Dacia decât cel de mai sus, Reparatorul Autorizat participant va acorda clientului în cauză o reducere de minimum 10%, aplicată pe factură la valoarea cu TVA inclus, la achiziționarea plăcuțelor și discurilor de frână Dacia și la manopera aferentă.

 

2. Pentru posesorii de vehicule Dacia cu vârsta mai mare de 5 ani, preț maxim promoțional de vânzare către clientul final, cu TVA  inclus, aplicabil pe perioada Campaniei, pentru pachetul de mai jos:

* Prețul maxim în rețea a fost obținut prin însumarea tarifului maxim al manoperei per operațiune, comunicat de rețeaua autorizată pentru data de 1 mai 2017, cu prețul maxim recomandat al produselor Motrio, valabil la data de 1 iulie 2017.

** Prețul maxim promoțional reprezintă prețul maxim agreat de Reparatorii Autorizați Dacia participanți, per pachet(operațiune), valabil n perioada 17 iulie - 31 august 2017.

 

Vârsta vehicului se va calcula ca diferență între data emiterii Ordinului de Reparație mecanică și data primei înmatriculari înscrise pe certificatul de înmatriculare.

 

3. Lichid de parbriz de vară Motrio 5L, gratis pentru clienții care sunt înscriși/se înscriu pe aplicația My Dacia pe perioada Campaniei, pentru orice intervenție plătitoare de mecanică în service în perioada 17 iulie - 31 august 2017.

Pentru a beneficia de promoție, clientul trebuie să prezinte voucherul imprimat din aplicația My Dacia în momentul deschiderii Ordinului de reparație, voucherul fiind reținut de Reparatorul Autorizat Dacia participant.

Nu se acordă valoarea în numerar a voucherelor aferente ofertei și nici rest.

 

4. Oferta Card Dacia - 6 rate cu dobandă 0% pentru plata oricărei tranzacții efectuate în Rețeaua de Reparatori Autorizați Dacia.

 

Ofertele acestei campanii nu se cumulează cu alte oferte în curs.

 

Art. 4 Clauze speciale

Prin participarea la Promoție, beneficiarii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament oficial.

Organizatorii își rezervă dreptul de a înceta, de a prelungi sau de a reduce perioada acestei acțiuni, anunțând în mod public orice  modificare.

Organizatorii nu vor putea fi ținuți responsabili dacă intervin schimbări de date sau dacă această promoție va fi modificată sau anulată, din motive care nu le sunt imputabile.

Acest Regulament oficial, precum și orice informație legată de Promoție, pot fi obținute, în mod gratuit, de către orice solicitant, pe site-ul www.dacia.ro sau la Vocea Clientului prin telefon - 0248500000, fax - 0248500076, zilnic între orele 08.00 - 20.00 (cu excepția sărbătorilor legale) sau e-mail: vocea.clientului@daciagroup.com.

 

Responsabil Renault Commercial Roumanie SRL

 

Ștefan COJOCARU

Director Calitate și Servicii

Vrei sa cumperi?

Dacia

Dacia Bine ai venit in universul Dacia!
facebook

Nissan

Dacia Bine ai venit in universul Nissan!
facebook

Renault

Renault Renault este acasa la Casa Auto
facebook

Vrei sa repari?

formular programare Programează-te pe rampă!
Simplu si sigur. Completeaza si trimite formularul de programare la service.

Promotii Service