Oferte
SERVICE

service

Contacteaza-ne
0232 253 701

telefon
rabla 2020Schimb ulei DaciaSchimb ulei Renaultcampanie accesorii

Regulament "Campanie de climatizare Dacia Service"

 REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOȚIONALE

"Campanie de climatizare Dacia Service"

desfașurată în perioada 15 mai - 30 iunie 2017

 

Art. 1 Organizatori

Organizatorii campaniei promoționale "Campanie de climatizare Dacia Service" (denumită în cele ce urmează "Campania") sunt Renault Commercial Roumanie SRL (RCR), cu sediul social în București, Sector 6, Bd. Preciziei nr. 24, West Gate Business Center - corp H1, camera E05.25, CUI/CIF RO13943110., J40/5566/2001, reprezentată prin dl. Ștefan COJOCARU, în calitate de Director Calitate și Servicii și Reparatorii Autorizați Dacia participanți la Promoție, menționați în Anexa nr. 1, parte integrantă a prezentului Regulament.

 

Art. 2 Beneficiari

Campania se adreseaza clienților Dacia persoane fizice majore de cetățenie română și persoane juridice române având calitatea de propprietari sau utilizatori în cadrul contracatelor de leasing ale unuia sau mai multor autovehicule marca Dacia.

Persoanele juridice pot participa la Campanie prin reprezentanții legali sau convenționali, care își pot dovedi calitatea în acest sens.

Reprezentant legal: cel care, conform legii, poate reprezenta o persoană juridică (exemplu: Administratorul Unic, Președintele Consiliului de Administrație, Asociatul Unic etc)

Reprezentant convențional: cel care poate reprezenta o persoană juridică în baza unei procuri / delegații / împuterniciri date de reprezentantul legal.

Beneficiază de campanie și Deținătorii de flote care au în derulare un contract de prestări servicii specifice tip chare service sau un contract local. În acest caz, Deținătorii de flote vor putea opta pentru oferta cea mai favorabilă (fie prevederile chare service/contract local, fie oferta din Campania "Campanie de climatizare Dacia Service" care-i va fi prezentată de către Reparatorii Autorizați Dacia participanți)

 

Art. 3 Procedura de participare și derulare a Promoției

Promoția se desfasoară în rețeaua de Reparatori Autorizați Dacia participanți, conform Anexei 1 la prezentul Regulament, în perioada 15 mai - 30 iunie 2017, conform programului de funcționare afișat de Reparatorul Autorizat Dacia participant la Promoție.

În cadrul acestei Campanii, clientii care îndeplinesc condiția prevazută la Art. 2, pot beneficia de următoarele oferte:

 

1. Pentru posesorii de vehicule Dcaia cu vîrsta cuprinsă între 0 si 5 ani, preț maxim promoțional de vânzare către clientul final, cu TVA inclus, aplicabil pe perioada Campaniei, pentru pachetele de mai jos:

 

 

2. Pentru posesorii de vehicule Dacia cu vârsta mai mare de 5 ani, preț maxim promoțional de vânzare către clientul final, cu TVA inclus, aplicabil pe perioada Campaniei, pentru pachetele de mai jos:

 

 

* Prețul maxim în rețea a fost obținut prin însumarea tarifului maxim al manoperei per operațiune, comunicat de rețeaua autorizata pentru data de 1 aprilie 2017, cu pretul maxim recomandat al Produselor de origine Dacia, valabil la data de 1 aprilie 2017.

 

** Pretul maxim promotional reprezintă prețul maxim agreat de Reparatorii Autorizați Dacia participanți, per pachet (operațiune), valabil în perioada 15 mai - 30 iunie 2017.

 

Prețul pachetelor nu include prețul filtrului de habitaclu.

 

*** Freonul folosit în pachetele de mai sus este cel conținut în Butelia cu gaz climatizare R134a, referință 7711221175.

 

Vârsta vehiculului se va calcula ca diferență între data emiterii Ordinului de Reparație mecanică și data primei înmatriculari înscrise pe certificatul de înmatriculare.

 

3. Lichid de parbriz vară Motrio 5L, gratis pentru clienții care sunt înscriși / se înscriu pe aplicația My Dacia pe perioada Campaniei, pentru orice intervenție plătitoare de mecanică în service în perioada 15 mai - 30 iunie 2017.

 

Pentru a beneficia de promoție, clientul trebuie să prezinte voucherul imprimat din aplicația My Dacia în momentul deschiderii Ordinului de Reparație, voucherul fiind reținut de Reparatorul Autorizat Dacia participant.

 

Nu se acordă valoarea în numerar a voucherelor aferente ofertei și nici rest.

 

4. Pentru persoane juridice, verificare gratuită în 10 puncte, ce include operațiunile de mai jos:

 

- controlul nivelului de ulei motor;

- controlul nivelului, stării și etanșeității circuitului de lichid frână;

- controlul nivelului de lichid de răcire;

- controlul nivelului de lichid spălător geam;

- controlul lamelor ștergătoarelor de geamuri față și spate;

- controlul iluminarii și semnalizării exterioare (lumini de veghe, de drum, de întâlnire, de ceață, avarii, lumini de urgență, stopuri, placă număr, mers înapoi)

- controlul burdufurilor, a blocurilor amortizoare și a rotulelor;

- controlul liniei de eșapament;

- controlul etanșeității amortizoarelor față și spate;

- uzura plăcuțelor și discurilor de frână față și spate.

 

Verificarea gratuită în 10 puncte se acordă pentru orice intervenție plătitoare de mecanică în service efectuată în perioada 15 mai - 30 iunie 2017.

 

Ofertele acestei Campaniii nu se cumuleză cu alte oferte în curs.

 

Art. 4 Clauze speciale

 

Prin participarea la Promoție, beneficiarii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament oficial. Organizatorii își rezervă dreptul de a înceta, de a prelungi sau de a reduce perioada acestei acțiuni, anunțând în mod public orice modificare.

Organizatoriii nu vor putea fi ținuți responsabili dacă intervin schimbări de date sau dacă această promoție va fi modificată sau anulată, din motive care nu le sunt imputabile. Acest Regulament oficial, precum și orice informație legată de Promoție, pot fi obținute, în mod gratuit, de către orice solicitant, pe site-ul www.dacia.ro sau la Vocea Clientului prin telefon - 0248 500000, fax - 0248 500076, zilnic între orele 08.00 - 20.00 (cu excepția sărbătorilor legale) sau e-mail: voceaclientului@daciagroup.com

 

Responsabil Renault Commercial Roumanie SRL

 

Stefan COJOCARU

Director Calitate si Servicii

Vrei sa cumperi?

Dacia

Dacia Bine ai venit in universul Dacia!
facebook

Nissan

Dacia Bine ai venit in universul Nissan!
facebook

Renault

Renault Renault este acasa la Casa Auto
facebook

Vrei sa repari?

formular programare Programează-te pe rampă!
Simplu si sigur. Completeaza si trimite formularul de programare la service.

Promotii Service