Oferte
SERVICE

service

Contacteaza-ne
0232 253 701

telefon
rabla 2020Schimb ulei DaciaSchimb ulei Renaultcampanie accesorii

Regulament "Campanie de trafic Dacia Service"

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

“Campanie de trafic Dacia Service”

desfasurata in prioada 13 martie – 12 mai 2017

 

Art. 1 Organizatorii

Organizatorii campaniei promotionale “Campanie de trafic Dacia Service”(denumita in cele ce urmeaza “Campania”) sunt Renault Commercial Roumanie SRL(“RCR”), cu sediul social in Bucuresti, Sector 6, Bd. Preciziei nr. 24, West Gate Business Center – corp H1, camera E05.25, CUI/CIF RO13943110, J40/5566/2001, reprezentata prin dl. Stefan Cojocaru, in calitate de Director Calitate si Servicii si Reparatorii Autorizati Dacia participati la Promotie, mentionati in Anexa nr. 1, parte integranta a prezentului Regulament.

Art. 2 Beneficiari

Campania se adreseaza clientilor Dacia persoane fizice majore de cetatenie romana si persoane juridice romane avand calitatea de proprietari sau utilizatori in cadrul contractelor de leasing ale unuia sau mai multor autovehicule marca Dacia.

Persoanele juridice pot participa la campanie prin reprezentantii legali sau conventionali, care isi vor dovedi calitatea in acest sens.

Reprezentant legal: cel care, conform legii, poate reprezenta o persoana juridica (exemplu: Administratorul Unic, Presedintele Consiliului de Administratie, Asociatul Unic etc)

Reprezentant conventional: cel care poate reprezenta o persoana juridica in baza unei procuri / delegatii / imputerniciri date de reprezentantul legal. Beneficiaza de campanie si Detinatorii de flote care au in derulare un contract de prestari servicii specifice tip charte service sau un contract local.

In acest caz, Detinatorii de Flote vor putea opta pentru oferta cea mai favorabila(fie prevederile charte service/contract local, fie oferta din Campania “Campanie de trafic Dacia Service” care-i va fi prezentata de catre Reparatorii Autorizati Dacia participanti)

Art. 3 Procedura de participare si derulare a Promotiei

Promotia se desfasoara in reteaua de Reparatori Autorizati Dacia participanti, conform anexei 1 la prezentul Regulament, in perioada 13 martie – 12 mai 2017, conform programului de functionare afisat de Reparatorul Autorizat Dacia participant la Promotie.

In cadrul acestei Campanii, clientii care indeplinesc conditia prevazuta la Art. 2, pot beneficia de urmatoarea oferta:

1.Pret maxim promotional de vanzare catre clientul final, cu TVA inclus, aplicabil pe perioada Campaniei, pentru anvelopele de vara de mai jos, in limita stocului disponibil:

2. Set gratuit de 4 huse de anvelope la achizitionarea a 4 anvelope de vara.

3. Pentru vehicule marca Dacia cu varsta mai mare de 5 ani, pentru care, in perioada 13 martie – 29 aprilie, este deschis un Ordin de Reparatie pentru montarea pneurilor de vara la Reparatorii Autorizati Dacia participanti, clientul va beneficia de control gratuit al sistemului de franare.

Varsta vehicului se va calcula ca diferenta intre data emiteri Ordinului de Reparatie mecanica si data primei inmatriculari inscrise pe certificatul de inmatriculare.

4. Oferta Card Dacia – 6 rate cu dobanda 0% pentru plata oricarei tranzactii efectuate in Reteaua de Reparatori Autorizati Dacia.

Art. 4. Clauze speciale

Prin participarea la Promotie beneficiarii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament oficial.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a inceta, de a prelungi sau de a redce perioada acestei actiuni, anuntand in mod public orice modificare.

Organizatorii nu vor fi tinuti responsabili daca intervin schimbari de date sau daca aceasta promotie va fi modificata sau anulata, din motive care nu le sunt imputabile.

Acest Regulament oficial, precum si orice informatie legata de Promotie, pot fi obtinute in mod gratuit, de catre solicitant, pe site-ul www.dacia.ro sau la Vocea Clientului prin telefon – 0248 500 000, fax – 0248 500 076, zilnic intre orele 08:00 – 20:00 (cu exceptia sarbatorilor legale) sau e-mail: vocea.clientului@daciagroup.com

 

Responsabil Renault Commercial Roumanie S.R.L.

 

Stefan COJOCARU

 

Director Calitate si Servicii

 

 

Pentru mai multe informatii despre Campania Promotionala va rugam contactati echipa Caremil Impex, din Iasi, Valea Lupului, DN 28, telefon 0729 292 350.

Vrei sa cumperi?

Dacia

Dacia Bine ai venit in universul Dacia!
facebook

Nissan

Dacia Bine ai venit in universul Nissan!
facebook

Renault

Renault Renault este acasa la Casa Auto
facebook

Vrei sa repari?

formular programare Programează-te pe rampă!
Simplu si sigur. Completeaza si trimite formularul de programare la service.

Promotii Service