Oferte
SERVICE

service

Contacteaza-ne
0232 253 701

telefon
rabla 2020Schimb ulei DaciaSchimb ulei Renaultcampanie accesorii

Regulament ”Oferte la îndemână”

 

REGULAMENT al campaniei “Oferte la îndemână”

01.04.2019 - 30.04.2019

 

1.       Organizator

Campania intitulată “OFERTE LA ÎNDEMÂNĂ” (denumită în continuare Campania) este organizată și desfășurată de S.C. Casa Auto Valea Lupului S.R.L. (denumită în continuare Organizator), societate comercială din Romania, cu sediul în Valea Lupului, DN 28, nr. 10, jud. Iași, înregistrată la Registrul Comerțului cu Nr. J22/301/1996, CIF RO 5243094. Campania se va derula în concordanță cu termenii și condițiile redate în prezentul Regulament Oficial al Campaniei (denumit în continuare “Regulament”).

2.       Durata Campaniei

Campania se desfășoară în perioada 01.04.2019- 30.04.2019.

3.       Condițiile și termenii Campaniei

Prin participarea la această Campanie prevederile prezentului Regulament se consideră acceptate și consimțite liber și integral.

Dreptul de participare aparține oricărei persoane fizice, juridice sau PFA care îndeplinește condițiile impuse de prezentul Regulament, cu excepția flotelor care au în derulare contracte de service specifice (de exemplu chars service).

La prezenta Campanie pot participa persoane fizice și juridice, clienți ai sectorului Service Casa Auto Valea Lupului, indiferent de marca sau modelul mașinii. 

Reperele prezentate în Campanie drept componente ale pachetului sunt urmatoarele: placuțe de frână, discuri de frână + manopera de înlocuire a acestora.

OFERTĂ ACTIVĂ: 3-30 APRILIE 2019

20% reducere la PACHETUL: placuțe de frână, discuri de frână + manopera de înlocuire a acestora.

BONUS:  Verificarea mecanică a mașinii!

Verificarea mecanică gratuită a mașinii include: jocuri, pivoți, bielete, bucșe, discuri și plăcuțe de frână, densitate și nivel antigel, semnalizare și lumină interioară și exterior.

4.       Litigii

Eventualele litigii apărute între Organizator și participanții la Campanie se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care soluționarea amiabilă nu va fi posibila, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești romane competente.

5.       Clauze finale

Organizatorul va lua toate măsurile necesare pentru desfășurarea Campaniei în condiții normale, conform celor prezentate în Regulament, însă nu își asumă raspunderea pentru eventualele nemulțumiri, contestații ale participanților, care nu vizează încălcări ale cadrului legislativ în vigoare și/sau ale condițiilor/termenilor prezentului Regulament. Prin participarea la această Campanie, clienții sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și conditiillor prezentului Regulament.

Regulamentul de desfășurare este disponibil, în mod gratuit, oricărui solicitant (și/sau participant) la sediul Organizatorului și pe website-ul Organizatorului: http://www.casaauto-valealupului.ro/blog/ .

Vrei sa cumperi?

Dacia

Dacia Bine ai venit in universul Dacia!
facebook

Nissan

Dacia Bine ai venit in universul Nissan!
facebook

Renault

Renault Renault este acasa la Casa Auto
facebook

Vrei sa repari?

formular programare Programează-te pe rampă!
Simplu si sigur. Completeaza si trimite formularul de programare la service.

Promotii Service