Oferte
SERVICE

service

Contacteaza-ne
0232 253 701

telefon
rabla 2020Schimb ulei DaciaSchimb ulei Renaultcampanie accesorii

Regulament Campanie de climatizare Renault Service

 Regulamentul oficial al campaniei promoționale

"Campanie de climatizare Renault Service"

desfășurată în perioada 15 mai - 30 iunie 2017.

 

Art. 1 Organizatori

 

Organizatorii campaniei promoționale "Campanie de climatizare Renault Service" (denumită în cele ce urmează "Campania") sunt Renault Commercial Roumanie S.R.L. ("RCR"), cu sediul social în București, Sector 6, Bd. Preciziei nr. 24, West Gate Business Center - corp H1, camera E05.25, CUI/CIF RO13943110, J40/5566/2001, reprezentată prin dl. Stefan Cojocaru, în calitate de Director Calitate și Service și Reparatorii Autorizati Renault participanți la Promoție, mentionați în Anexa 1, parte integrantă a prezentului Regulament.

 

Art. 2 Beneficiari

Campania se adresează clienților Renault persoane fizice majore de cetățenie română și persoane juridice române având calitatea de proprietari sau utilizatori în cadrul contractelor de leasing ale unuia sau mai multor autovehicule marca Renault.

Persoanele juridice pot participa la Campanie prin reprezentanții legali sau convenționali, care își vor dovedi calitatea în acest sens.

Reprezentant legal: cel care poate reprezenta, conform legii, o persoana juridică (exemplu: Administratorul Unic, Președintele Consiliului de Administrație, Asociatul Unic etc)

Reprezentant convențional: cel care poate reprezenta o persoană juridică în baza unei procuri / delegații.împuterniciri date de reprezentantul legal.

Beneficiază de campanie și Deținătorii de flote care au în derulare un contract de prestări servicii specifice tip charte service sau un contract local.

În acest caz, Deținătorii de flote vor putea opta pentru oferta cea mai favorabilă (fie prevederile charte service / contract local, fie oferta din Campania "Campanie de climatizare Renault Service" care-i va fi prezentată de catre Reparatorii Autorizați Renaut participanți.

 

Art. 3 Procedura de participare și derulare a Promoției

Promoția se desfașoară în rețeaua de Reparatori Autorizați Renault participanți, conform Anexei 1 la prezentul Regulament, în perioada 15 mai - 30 iunie 2017, conform programului de funcționare afișat de Reparatorul Autorizat Renault participant la Promoție.

În cadrul acestei Campanii, clienții care îndeplinesc condiția prevazută la Art. 2, pot beneficia de următoarele oferte:

1. Pentru posesorii de vehicule Renault cu vârsta cuprinsă între 0 si 5 ani, preț maxim promoțional de vânzare către clientul final, cu TVA inclus, aplicabil pe perioada Campaniei, pentru pachetele de mai jos:

2, Pentru posesorii de vehicule Renault cu vârsta mai mare de 5 ani, preț maxim promoțional de vânzare către clientul final, cu TVA inclus, aplicabil pe perioada Campaniei, pentru pachetele de mai jos:

*Prețul maxim în rețea a fost obținut prin însumarea tarifului maxim al manoperei per operațiune, comunicat de rețeaua autorizată pentru data de 1 aprilie 2017, cu prețul maxim recomandat al Produselor de origine Renault, valabil la data de 1 aprilie 2017.

** Prețul maxim promoțional reprezintă prețul maxim agreat de Reparatorii Autorizați Renault participanți, per pachet (operațiune), valabil în perioada 15 mai - 30 iunie 2017.

Prețul pachetelor nu include prețul filtrului de habitaclu.

*** Freonul folosit în pachetele de mai sus este cel conținut în Butelia de gaz cu climatizare R134a, referință 7711221175.

Varsta vehiculului se va calcula ca diferență între data emiterii Ordinului de Reparație mecanică și data primei înmatriculari înscrise pe certificatul de inmatriculare.

3. Lichid de parbriz de vară Motrio 5l gratis petru clienții care sunt înscriși/se înscriu pe aplicația My Renault pe perioada Campaniei, pentru orice intervenție plătitoare de mecanică în service în perioada 15 mai - 30 iunie 2017.

Pentru a beneficia de promoție, clientul trebuie să prezinte voucherul imprimat prin aplicația My Renault în momentul deschiderii Ordinului de Reparație, voucherul fiind reținut de Reparatorul Autorizat Renault participant.

Nu se acordă valoarea în numerar a voucherelor aferente ofertei și nici rest.

4. Pentru persoanele juridice, verificare gratuită în 10 puncte, ce include operațiunile de mai jos:

- controlul nivelului de ulei motor;

- controlul nivelului, stării și etanșeității circuitului de lichid de frână;

- controlul nivelului de lichid de răcire;

- controlul nivelului de lichid spălător geam;

- controlul lamelor ștergătoarelor de geamuri față și spate;

- controlul iluminării și semnalizării exterioare (lumini de veghe, de drum, de întâlnire, de ceață, avarii, lumini de urgență, stopuri, placă număr, mers înapoi;

- controlul burdufurilor, a blocurilor amortizoare și a rotulelor;

- controlul liniei de eșapament;

- controlul etanșeității amortizoarelor față și spate;

- uzura plăcuțelor și discurilor de frână față și spate.

Verificarea gratuită în 10 puncte se acordă pentru orice intervenție plătitoare de mecanica în service efectuată în perioada 15 mai - 30 iunie 2017.

Ofertele acestei campanii nu se cumulează cu alte oferte în curs.

 

Art. 4 Clauze speciale

Prin participarea la Promoție, beneficiarii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament oficial. Organizatorii își rezervă dreptul de a înceta, de a prelungi sau de a reduce perioada acestei acțiuni, anunțând în mod public orice modificare.

Organizatoriii nu vor putea fi ținuți responsabili dacă intervin schimbări de date sau dacă această promoție va fi modificată sau anulată, din motive care nu le sunt imputabile. Acest Regulament oficial, precum și orice informație legată de Promoție, pot fi obținute, în mod gratuit, de către orice solicitant, pe site-ul www.renault.ro sau la Vocea Clientului prin telefon - 0248 500000, fax - 0248 500076, zilnic între orele 08.00 - 20.00 (cu excepția sărbătorilor legale) sau e-mail: voceaclientului@daciagroup.com

 

Responsabil Renault Commercial Roumanie SRL

Stefan COJOCARU

Director Calitate si Servicii

Vrei sa cumperi?

Dacia

Dacia Bine ai venit in universul Dacia!
facebook

Nissan

Dacia Bine ai venit in universul Nissan!
facebook

Renault

Renault Renault este acasa la Casa Auto
facebook

Vrei sa repari?

formular programare Programează-te pe rampă!
Simplu si sigur. Completeaza si trimite formularul de programare la service.

Promotii Service