Oferte
SERVICE

service

Contacteaza-ne
0232 253 701

telefon
rabla 2020Schimb ulei DaciaSchimb ulei Renaultcampanie accesorii

Regulament Dacia Service 5+

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

''Recucerirea parcului vechi +5 ani''

desfasurata in perioada 4 septembrie - 30 decembrie 2017 

    Art.1.Organizatori

Organizatorii campaniei promotionale „Recucerirea parcului vechi +5 ani” (denumita in cele ce urmează „Campania”) sunt Renault Commercial Roumanie S.R.L („RCR”), cu sediul social in București, Sector 6, Bd. Preciziei nr. 24, West Gate Business Center — corp H l, camera E05.25, CUI/CIF RO13943110, J40/5566/2001, reprezentată prin dl. Ștefan COJOCARU, in calitate de Director Calitate si Servicii si Reparatorii Autorizati Dacia participanti la Promotie, mentionati in Anexa nr.1, parte integranta a prezentului Regulament.

Art.2.Beneficiari

Campania se adreseaza clientilor persoane fizice majore de cetatenie romana si persoane juridice romane avand calitatea de proprietari sau utilizatori in cadrul contractelor de leasing ale unuia sau mai multor autovehicule marca Dacia cu varsta mai mare de 5ani.

Persoanele juridice pot participa la Campanie prin reprezentanții legali sau convenționali, care isi vor dovedi calitatea in acest sens.

Reprezentant legal: cel care, conform legii, poater eprezenta o persoana juridica (exemplu: Administratorul Unic, Presedintele Consiliului de Administratie, Asociatul Unic, Director General etc.).

Reprezentant conventional: cel care poate reprezenta e persoana juridica in baza unei procuri/delegatii/ imputerniciri date de reprezentantul legal.

Beneficiaza de campanie si Detinatorii de flote care au in derulare un contract de prestari servicii specifice tip charte services sau un contract local. In acest caz, Detinatorii de flote vor putea opta pentru oferta cea mai favorabila (fie prevederile charte services/contractului local, fie oferta din Campania „Recucerirea parcului vechi +5ani” care-i va fi prezentata de catre Reparatorii Autorizati Dacia participanti).

Art.3. Procedura de participare si derulare a Promotiei

Promotia se desfasoara in reteaua de Reparatori Autorizati Dacia participanti, in perioada 4 septembrie—30 decembrie 2017 conform programului de functionare afisat de Reparatorul Autorizat Dacia partícipant la Promotie.

In cadrul acestei Campanii, clientii care indeplinesc conditia prevazuta la Art.2, pot beneficia de urmatoarele oferte:

Pentru vehiculele marca Dacia cu varsta mai mare de 5 ani, pentru care in perioada 4 septembrie—30 decembrie 2017 este deschis un Ordin de Reparatie pentru interventii service in atelierul de mecanica la Reparatorii Autorizati Dacia participanti si facturat pana in data de 31 ianuarie 2018 clientii beneficiaza de:

- oferta alternativa de produse Motrio si Echange Standard, la preturile maxime recomandate in retea, valabile in perioada campaniei, iar Reparatorii Autorizati participanti acorda suplimentar o reducere de 20% aplicata pe factura, pentru manopera, la valoarea cu TVA inclus.

sau

- in cazul in care clientul nu este interesat de oferta Motrio sau Echange Standard sau daca piesele de schimb din ofertele propuse nu sunt disponibile in gama alternativa Motrio sau Echange Standard, Reparatorii Autorizati participanti acorda o reducere de 20% aplicata pe factura, la valoarea cu TVA, pentru Produsele Dacia de origine din segmentele intretinere, uzura si mecanica si pentru manopera.

Varsta vehiculului se va calcula ca diferenta intre data emiterii Ordinului de Reparatie mecanica si data primei inmatriculari inscrise pe certificatul de inmatriculare.

Ofertele campaniei promotionale “Recucerirea parcului vechi +5 ani” nu se cumuleaza cu  alte oferte iin curs.

Art.4. Clauze speciale

Prin participarea la Promotie, beneficiarii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament oficial..

Organizatorii isi rezerva dreptul de a inceta, de a prelungi sau de a reduce perioada acestei actiuni, anuntand in mod public orice modificare.

Organizatorii nu vor putea fi tinuti responsabili daca intervin schimbari de date sau daca aceasta promotie va fi modificata sau anulata, din motive care nu le sunt imputabile.

Acest Regulament oficial, precum si orice informatie legata de Promotie, pot fi obtinute, in mod gratuit, de catre orice solicitant, pe site-ul www.dacia.ro sau  la Vocea Clientului prin telefon - 0248500000,fax - 0248500076, zilnic între orele 08:00—20:00 (cu exceptia sarbatorilor legale)sau e-mail:  vocea.clientului@daciagroup.com.

 

Pentru mai multe informatii despre Campania Promotionala va rugam contactati echipa Casa Auto Valea Lupului, din Iasi, Valea Lupului, DN 28, telefon 0729 292 350.

Vrei sa cumperi?

Dacia

Dacia Bine ai venit in universul Dacia!
facebook

Nissan

Dacia Bine ai venit in universul Nissan!
facebook

Renault

Renault Renault este acasa la Casa Auto
facebook

Vrei sa repari?

formular programare Programează-te pe rampă!
Simplu si sigur. Completeaza si trimite formularul de programare la service.

Promotii Service