Oferte
SERVICE

service

Contacteaza-ne
0232 253 701

telefon
rabla 2020Schimb ulei DaciaSchimb ulei Renaultcampanie accesorii

Testeaza Noul Duster si... castiga-l

În perioada 8 – 10 decembrie, Casa Auto – agent Dacia, Valea Lupului 10, DN 28, Iasi îi așteaptă pe toți cei care doresc să descopere Noul Duster. Timp de trei zile, cei interesați vor avea posibilitatea de a testa noul model și de a afla detalii despre oferta completă de servicii asociate (finanțare și post vânzare).

Pe lângă activitățile propuse publiculu, vizitatorii vor putea participa la campania specială organizată cu această ocazie și vor avea astfel șansa de a câștiga marele premiu – Noul Duster, în versiunea sa cea mai echipată, cu motorizarea diesel 1.5 dCi de 110 CP și tracțiune integrală.

Cardurile de înscriere în campanie vor fi distribuite atât în showroom-ul Dacia, cât și în Palas Mall Iasi, dar si împreună cu publicațiile Ziarul Financiar și Gazeta Sporturilor.

Regulamentul campaniei, care cuprinde detalii despre desfășurarea acesteia și despre modul de desemnare a câștigătorului, poate fi consultat pe site-ul https://promotii.dacia.ro/

Programul „Porţilor Deschise” este următorul:

  • Vineri, 8 decembrie:                    09:00 – 19:00
  • Sâmbătă, 9 decembrie:                09:00 – 19:00
  • Duminică, 10 decembrie:             09:00 – 15:00

Te asteptam la showroom-ul Dacia de la Casa Auto – Iasi, Valea Lupului 10, DN 28 sa descoperi noul Duster. Ai șansa să-l câștigi!  Te poti inscrie pe promotii.dacia.ro/ sau direct in showroom. Informații suplimentare la Numarul Unic de Contact: 0232 933. Regulamentul oficial al campaniei poate fi consultat AICI.

Vrei sa cumperi?

Dacia

Dacia Bine ai venit in universul Dacia!
facebook

Nissan

Dacia Bine ai venit in universul Nissan!
facebook

Renault

Renault Renault este acasa la Casa Auto
facebook

Vrei sa repari?

formular programare Programează-te pe rampă!
Simplu si sigur. Completeaza si trimite formularul de programare la service.

Promotii Service