Oferte
SERVICE

service

Contacteaza-ne
0232 253 701

telefon
rabla 2020Schimb ulei DaciaSchimb ulei Renaultcampanie accesorii

Zilele portilor deschise Dacia Service

 
Vino la Casa Auto - Reparator Autorizat Dacia, în perioada 20 - 21 aprilie, ntervalul orar 8.00-18.00, la Zilele Porților Deschise, și mașina ta primește un accesoriu gratuit*! În plus, clienții care participă la eveniment primesc Spray-ul climatizare Motrio gratuit**

Înscrie-te la Zilele porților deschise pe 20 și 21 aprilie 2018 și mașina ta va primi un accesoriu gratuit*! Tot ce trebuie sa faci este să te înscrii în campanie, online  sau la Casa Auto - Reparator Autorizat , sa completezi acest voucher cu datele tale și să îl prezinți la Casa Auto. Iar la următoarea intervenție de mecanica în service vei beneficia de Control gratuit în 10 puncte***

Controlul  gratuit  în  10  puncte include  operaţiunile de mai JOS, și îl primesti GRATUIT, dacă te-ai înscris în campanie, la următoarea intervenţie de mecanica, până la 30 iunie 2018:

  • controlul nivelului de ulei motor;
  • controlul nivelului, stării şi etanşeităţii circuitului de lichid de frână, controlul nivelului de lichid de răcire;
  • controlul nivelului de lichid spălător geam;
  • controlul lamelor ştergătoarelor de geamuri faţă şi spate;
  • controlul iluminarii şi semnalizării exterioare (lumini de veghe, de drum, de întâlnire, de ceață, avarii, lumini de urgență, stopuri, placă numar, mers înapoi);
  • controlul burdufurilor, a blocurilor amortizoare şi a rotulelor, controlul liniei de eşapament;
  • controlul etanşeitatii amortizoarelor faţă şi spate, uzura plăcuţelor şi discurilor de frână faţă şi spate.
Voucherele pentru control gratuit si un accesoriu gratuit  sunt valabile până la data de 30 iunie 2018. Pentru a beneficia de cele două oferte, clientul trebuie să prezinte voucherele imprimate de pe pagina de campanie de pe site-ul www.dacia.ro sau completate la Casa Auto - Reparator Autorizat Dacia, în cele 2 zile de Campanie. Voucherele trebuie prezentate in momentul în care clienții vin la următoarea intervenție de mecanică, în perioada de valabilitate a voucherelor, fiind reţinute de Reparator.
 
*La orice intrare plătitoare de mecanică, cu excepția schimbului de pneuri, efectuată pâna la data de 30 iunie 2018, clienții primesc o protecție de portbagaj. Oferta supusă unor condiții. 
 
**Spray-ul de climatizare se acordă gratuit, în limita stocului disponibil, clienților ce se înscriu până la data de 21 aprilie, inclusiv, la campanie pe pagina dedicată Campaniei pe site-ul www.dacia.ro sau se înscriu pe loc, la Casa Auto-Reparator Autorizat Dacia.
 
***Verificarea în 10 puncte se acordă gratuit la următoarea intervenție de mecanică, cu excepția schimbului de pneuri, efectuată până la data de 30 iunie 2018. 
 
Vezi aici Regulamentul Campaniei Porti Deschise.

Vrei sa cumperi?

Dacia

Dacia Bine ai venit in universul Dacia!
facebook

Nissan

Dacia Bine ai venit in universul Nissan!
facebook

Renault

Renault Renault este acasa la Casa Auto
facebook

Vrei sa repari?

formular programare Programează-te pe rampă!
Simplu si sigur. Completeaza si trimite formularul de programare la service.

Promotii Service