Oferte
SERVICE

service

Contacteaza-ne
0232 253 701

telefon
rabla 2020Schimb ulei DaciaSchimb ulei Renaultcampanie accesorii

Zilele Portilor Deschise Renault

 
Vino în showroom-ul Renault de la Casa Auto - Șos. Bucium 17, între 5 si 8 iulie 2018, descoperă gama Renault și poți câștiga o experiență motorsport la Monza, Italia.
 
Descoperă ofertele Renault! 
 
Casa Auto te așteaptă în noul showroom Renault de pe Șos. Bucium în perioada 5-7 iulie, orele 09.00 - 19:00 și duminică, 8 iulie, orele 9:00 - 15:00. Poți câștiga marele premiu - o excursie la Monza, Italia sau un smartwatch de ultimă generație!
 
Pentru inscriere CLICK AICI
 
Pentru a participa la campanie prin intermediul versiunii on-line participanții trebuie sá acceseze platforma promotii.renault.ro, sá completeze formularul, pentru se înregistra la concurs. Pentru a participa Ia tragerea la sorfi utilizatorul trebuie sã meargä în showroom-ul Renault de la Casa Auto - Șos. Bucium 17 ca sä valideze numárul de telefon mobil înscris in formular. 
 
Te așteptăm în perioada 5 și 7 iulie la Casa Auto - Șos. Bucium 17, showroom-ul Renault,  între orele 9:00 - 19:00 și  duminică, 8 iulie între orele 9:00 -15:00.
 
Poți câștiga marele premiu – o excursie la Monza, Italia sau un smartwatch de ultimă generație! Te așteptăm în showrrom-ul Renault de la Casa Auto - Șos. Bucium 17 pentru validarea numărului de telefon!
 
Vezi aici Regulamentul Campaniei Zilele Porților Deschise Renault. 
 
 

Vrei sa cumperi?

Dacia

Dacia Bine ai venit in universul Dacia!
facebook

Nissan

Dacia Bine ai venit in universul Nissan!
facebook

Renault

Renault Renault este acasa la Casa Auto
facebook

Vrei sa repari?

formular programare Programează-te pe rampă!
Simplu si sigur. Completeaza si trimite formularul de programare la service.

Promotii Service