Oferte
SERVICE

service

Contacteaza-ne
0232 253 701

telefon
Campanie pneuri de iarna RenaultCampanie pneuri de iarna DaciaDacia Service 4+Renault Service 4+

Despre noi

In decembrie 2003 Caremil devine unic concesionar Dacia in judetul Iasi, un an mai tarziu semneaza contractul cu Nissan si devine astfel dealer bimarca.

In 2005 service-ul autorizat Dacia isi incepe activitatea in acceasi locatie cu showroomul si tot in acest an Caremil devine primul distribuitor autorizat de piese de origine Dacia. Service-ul este dotat cu cea mai noua aparatura in domeniu si respecta standardele de calitatea Dacia.

In iunie 2007 a fost lansat un nou punct de lucru Dacia - Caremil in Bucium, care reuneste atat activitatea de vanzare cat si pe cea de post-vanzare.

Nici 2009 nu a fost un an lipsit de noutati pentru ca in iunie a fost inaugurat un nou Complex integrat de service si vanzari Dacia in Pascani. Din iulie SC Caremil Impex SRL a devenit reparator agreat pentru marca Renault.

Extinderea exprima increderea pe care atat conducerea companiei cat si clientii sai o acorda marcilor si serviciilor din portofoliu. In acest sens, de la inceputul anului 2011 Service-ul Caremil a devenit autorizat pentru reparatia oricarei marci de masina.. Incepand cu octombrie 2017, Caremil Impex si-a schimbat numele in Casa Auto Valea Lupului, in cadrul unui amplu proces de reorganizare la nivelul Tester Grup.

Casa Auto Valea Lupului isi propune sa ofere produse si servicii de calitatea superioara, respectand proceduri clare de lucru si cu personal calificat pentru a se ridica la nivelul exigentelor tuturor clientilor si de a rezolva in timp util si in mod eficient solicitarile acestora.

Blog & Noutati

Porti Deschise la Dacia - editia de toamna

Vino în showroom-ul Dacia de la Casa Auto în perioada 2-14 septembrie 2019, comandă modelul dorit și îl poți câștiga prin tragere la sorți!

... vezi detalii

Vrei sa cumperi?

Dacia

Dacia Bine ai venit in universul Dacia!
facebook

Nissan

Dacia Bine ai venit in universul Nissan!
facebook

Renault

Renault Renault este acasa la Casa Auto
facebook

Vrei sa repari?

formular programare Programează-te pe rampă!
Simplu si sigur. Completeaza si trimite formularul de programare la service.

Promotii Service