Dacia Service 4+

OFERTA

REDUCERE

VALABILITATE

04 Februarie - 30 Aprilie 2019

MARCA

DACIA

TIP SERVICIU

Mecanica

Dragostea pentru Dacia ta crește odată cu vârsta ei
 
În perioada 4 februarie – 30 aprilie 2019, dacă ai un vehicul cu vârstă mai mare de 4 ani, te primim în service cu reduceri de 20%* la manoperă şi piese de origine din segmentele întreţinere, uzură şi mecanică.
 
Alege gama economică, special dedicată maşinilor cu vârsta mai mare de 4 ani prin Dacia Service 4+ cu preţuri mai mici faţă de piesele de origine, garantând totodată calitate şi siguranţă.
 
Gama economică sau piese recondiționate? Alege gama alternativă la piesele de origine Dacia
 
Ce este gama economică?
 
  • Gama recomandată clienților cu vehicule Dacia de vârsta înaintată
  • Piesa care răspunde nevoilor clienților cu vehicule mai vechi
  • Gama standardizată, adaptată unui număr mai mare de modele
De ce să alegem gama economică?

  • Piesele din gama economică au o durată de viaţă şi un preţ adaptate clienților cu vehicule de vârstă înaintată, fără a face concesii în ceea ce priveşte siguranţa şi funcţionalitatea
  • Beneficiază de garanţia constructorului Dacia
 
Ce sunt piesele recondiţionate?

  • Aceste piese sunt prelevate de la vehicule uzate de același model și motorizare cu vehiculul dumneavoastră, care sunt apoi aduse în stare perfectă de funcționare
  • Piesele recondiționate sunt piese de origine și beneficiază de garanția constructorului Dacia identică cu cea a piesei de origine noi 
Care este principiul de bază al pieselor recondiţionate?

  • "1 pentru 1" sau "1 Piesă Recondiţionată pentru 1 Piesă Uzată":
  • Pentru Recondiţionat, clientul trebuie să predea Piesa Uzată. În acest fel, se asigură continuitatea ciclului de producţie de Piese Recondiţionate, căci materia primă pentru realizarea de Piese Recondiţionate este chiar Piesa Uzată.
  • Nu se poate achiziţiona o Piesă Recondiţionată fără retur de Piese Uzate deoarece nu se pot produce Piese Recondiţionate (astfel se reduc deşeurile)
TERMENI SI CONDITII

 
* Reducerea de 20% se aplică pe factură, pentru manoperă şi la Produsele de origine din segmentele întreţinere, uzură, mecanică, la valoarea cu TVA inclus. Ofertă valabilă în perioada 4 februarie – 30 aprilie 2019.
 
 
Detalii la Casa Auto - Valea Lupului 10, DN 28, Iasi şi în Regulament.

Va recomandam si...

Casa Auto te ajuta sa-ti pastrezi directia catre distractie, de aceea in luna MAI.te asteptam cu o noua oferta LA INDEMANA.

Bucura-te de ofertele Renault pentru vehiculul tau cu varsta mai mare de 4 ani. Cu Renault Service 4+, prelungești copilăria mașinii tale

Service Dacia
0729 292 350

Service Renault
0729 292 292

Service Nissan
0729 292 292

Service Orice Marca
0729 292 350

Programare Service

CAPTCHA image